Artikkelit

Luksusluokan WC-vaunu sopii yksityisjuhliin ja yritystapahtumiin

Kirjoittanut Lassila & Tikanoja | Aug 27, 2021 10:07:03 AM

L&T:n Bajamaja®Millenium on täysin uudistunut! Ketterästi liikkuvan luksusluokan WC-vaunun voi nyt varata perhejuhliin tai VIP-asiakastilaisuuksiin ympäri Suomen. Milleniumissa on vaikea uskoa asioivansa liikuteltavassa WC-kontissa. Uudistuksen toteutti L&T:n kanssa Novosan Oy.

“Päätimme, että vuosia palvellut VIP-saniteettitilamme Bajamaja® Millenium on uudistuksen tarpeessa. Halusimme tarjota asiakkaillemme entistä ensiluokkaisemman saniteettiratkaisun. Totesimme, että paras vaihtoehto on pidentää jo olemassa olevan WC-vaunun käyttöikää sen sijaan, että olisimme hankkineet kokonaan uuden vaunun sen tilalle. Tämä oli ratkaisuna kestävämpi ja ekologisempi vaihtoehto. Teimme uudistuksen tiiviissä yhteistyössä Novosan Oy:n osaajien kanssa, kertoo Mika Paananen L&T:n Bajamaja® - ja tapahtumapalveluista.

”Oli mahtavaa päästä suunnittelemaan L&T:lle uutta liikkuvaa WC-vaunua. Näihin WC-tiloihin saimme juuri sen rauhallisen ja ylellisen tunnelman, mitä lähdimme hakemaan. Projekti onnistui todella hyvin ja seuraavia WC-vaunuja on jo tulossa suunnittelupöydälle syksyn mittaan”, kertoo Novosanin sisustusarkkitehti Julia Kuhanen .

Bajamaja® Milleniumin uudistuksessa tavoitteena oli toteuttaa uudistus ekologista näkökulmaa unohtamatta. Materiaalivalinnoissa keskityttiin kestäviin ja laadukkaisiin materiaaleihin ja kalusteisiin.

Luontoaiheiset seinäpaneelit vievät ajatukset suomalaiseen luontoon ja valaistut peilikaapit luovat avaruuden tuntua tilaan. Kattomateriaaliksi valittiin kotimainen puinen sisustuspaneeli, jonka ympärillä kiertävät led-valonauhat. WC-vaunun valaistus ja hanat toimivat liiketunnistimilla, mikä säästää sekä sähköä että vettä. WC-vaunu on heti toimituksen yhteydessä täysin käyttövalmis.

Bajamaja® Milleniumin voi vuokrata yksityisjuhliin tai yritystapahtumiin VIP-tason Milleniumista löytyy kaikki, mitä ensiluokkaisessa saniteettitilassa vierailuun tarvitaan. Liikuteltavan olomuotonsa ansiosta Millenium palvelee asiakkaita joustavasti ympäri Suomen.

L&T vuokraa uudistunutta Bajamaja® Milleniumia avaimet käteen -palveluna. WC-vaunun voi vuokrata muutamaksi tunniksi tai vaikka koko viikonlopuksi. Pidemmistä vuokra-ajoista voidaan tarvittaessa sopia erikseen.

Lisätäänkö vähän luksusta Bajamaja® Milleniumin avulla myös sinun tapahtumaasi?

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Mika Paananen
+358503379343
Mika.Paananen@lassila-tikanoja.fi