Siirry sisältöön

Vinkki

Luksusluokan WC-vaunu sopii yksityisjuhliin ja yritystapahtumiin

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Luksusluokan WC-vaunu sopii yksityisjuhliin ja yritystapahtumiin</span>

L&T:n Bajamaja®Millenium on täysin uudistunut! Ketterästi liikkuvan luksusluokan WC-vaunun voi nyt varata perhejuhliin tai VIP-asiakastilaisuuksiin ympäri Suomen. Milleniumissa on vaikea uskoa asioivansa liikuteltavassa WC-kontissa. Uudistuksen toteutti L&T:n kanssa Novosan Oy.

“Päätimme, että vuosia palvellut VIP-saniteettitilamme Bajamaja® Millenium on uudistuksen tarpeessa. Halusimme tarjota asiakkaillemme entistä ensiluokkaisemman saniteettiratkaisun. Totesimme, että paras vaihtoehto on pidentää jo olemassa olevan WC-vaunun käyttöikää sen sijaan, että olisimme hankkineet kokonaan uuden vaunun sen tilalle. Tämä oli ratkaisuna kestävämpi ja ekologisempi vaihtoehto. Teimme uudistuksen tiiviissä yhteistyössä Novosan Oy:n osaajien kanssa, kertoo Mika Paananen L&T:n Bajamaja® - ja tapahtumapalveluista.

”Oli mahtavaa päästä suunnittelemaan L&T:lle uutta liikkuvaa WC-vaunua. Näihin WC-tiloihin saimme juuri sen rauhallisen ja ylellisen tunnelman, mitä lähdimme hakemaan. Projekti onnistui todella hyvin ja seuraavia WC-vaunuja on jo tulossa suunnittelupöydälle syksyn mittaan”, kertoo Novosanin sisustusarkkitehti Julia Kuhanen .

Bajamaja® Milleniumin uudistuksessa tavoitteena oli toteuttaa uudistus ekologista näkökulmaa unohtamatta. Materiaalivalinnoissa keskityttiin kestäviin ja laadukkaisiin materiaaleihin ja kalusteisiin.

Novosan-WC-vaunu-2021-5

Luontoaiheiset seinäpaneelit vievät ajatukset suomalaiseen luontoon ja valaistut peilikaapit luovat avaruuden tuntua tilaan. Kattomateriaaliksi valittiin kotimainen puinen sisustuspaneeli, jonka ympärillä kiertävät led-valonauhat. WC-vaunun valaistus ja hanat toimivat liiketunnistimilla, mikä säästää sekä sähköä että vettä. WC-vaunu on heti toimituksen yhteydessä täysin käyttövalmis.

Bajamaja® Milleniumin voi vuokrata yksityisjuhliin tai yritystapahtumiin VIP-tason Milleniumista löytyy kaikki, mitä ensiluokkaisessa saniteettitilassa vierailuun tarvitaan. Liikuteltavan olomuotonsa ansiosta Millenium palvelee asiakkaita joustavasti ympäri Suomen.

Novosan-WC-vaunu-2021-4

L&T vuokraa uudistunutta Bajamaja® Milleniumia avaimet käteen -palveluna. WC-vaunun voi vuokrata muutamaksi tunniksi tai vaikka koko viikonlopuksi. Pidemmistä vuokra-ajoista voidaan tarvittaessa sopia erikseen.

Lisätäänkö vähän luksusta Bajamaja® Milleniumin avulla myös sinun tapahtumaasi?

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Mika Paananen
 

 

Tutustu Bajamaja valikoimaamme ja pyydä tarjous!

 

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.