Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Jätehuollosta kiertotalouteen - terveisiä Tampereen kauppakamarin aamiaistilaisuudesta

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Jätehuollosta kiertotalouteen - terveisiä Tampereen kauppakamarin aamiaistilaisuudesta</span>

Järjestimme perjantaina 26.4. yhdessä Tampereen Kauppakamarin kanssa kiertotalouteen keskittyvän aamiaistilaisuuden Saunaravintola Kuumassa.

Tapahtuman aiheena oli vastuullinen liiketoiminta kiertotalouden kirittäjänä. Tapahtumassa puhujina olivat L&T:ltä myyntipäällikkö Arttu Pulkkinen, ympäristövastuun asiantuntijapalveluiden tiimipäällikkö Lilli Linkola ja Head of Major Accounts Mari Kuusinen. Aamiaisen lomassa kuultiin puheenvuoroja siitä, kuinka kiertotaloudella voi luoda kestävää kasvua yritykselle ja sen asiakkaille. 

Aihe kiinnosti selvästi pirkanmaalaisten yritysten edustajia, joita paikalle oli saapunut jopa 60 hengen verran. Puheenvuorojen ohella tapahtumassa käytiin myös hyvää keskustelua kiertotaloudesta ja sen mahdollisuuksista. Vaikka innokkuutta alueella selvästi riittääkin, on Pirkanmaan kierrätysasteessa vielä kirimisen varaa.

Tapahtuman oppeina jaettiin esimerkiksi nämä:

  • Yrityksen jätemäärät ja kierrätysaste ovat tärkeitä ympäristövastuun mittareita
  • Jätehuollon minimivaatimusten täyttäminen ei vielä täytä vastuullisen jätehuollon kriteereitä
  • On olennaista pysähtyä pohtimaan, mitä liiketoiminnallista hyötyä kiertotalouden ratkaisut voivat tuoda yritykselle ja sen eri toiminnoille
  • Jokainen yritys on erilainen, ja siksi myös kierrätyspalvelut kannattaa räätälöidä sopimaan juuri sinun yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. 

Kiinnostuitko? Yhteistyö ja kierrätyskumppanuus alkaa meidän kanssamme aina maksuttomalla yrityksen jätehuollon nykytilanteen kartoituksella. Räätälöity kierrätyksen kokonaisratkaisu parantaa jätehuoltoa, edistää materiaalien kiertokulkua ja kasvattaa kierrätysastetta, samalla tuoden mahdollisuuden säästää kustannuksissa.

Ota yhteyttä Pirkanmaan myyntiimme! 

Katso Tampereen Kauppakamarin videokooste tapahtumasta.