Siirry sisältöön

Ympäristö­vastuun asiantuntija­palvelut yrityksille

Ympäristövastuun asiantuntijat auttavat yritystäsi kiertotalouden kysymyksissä ja vastuullisuustavoiteiden saavuttamisessa.

Oras ymjo - 16x9 - Asiantuntijapalvelut
Oras ymjo - 16x9 - Asiantuntijapalvelut

Ympäristövastuun asiantuntijat apunasi

Hand-recycle-icon

Kehitä kierrätys huippuunsa yrityksessäsi

Suunnittelemme kanssasi tehokkaat ja kiertotalouden periaatteiden mukaiset jätehuoltoratkaisut. 

hands-icon

Kehity kiertotalouden edelläkävijäksi

Autamme kehittämään liiketoimintaa kiertotalouden mukaiseksi. Konkreettisen toimintasuunnitelman avulla saavutat tavoitteet.

light-bulb-leaf-icon

Edistä yrityksesi ympäristövastuullisuutta

Tuemme ympäristöstrategioiden toimeenpanossa ja autamme tunnistamaan ympäristövastuuseen liittyvät mahdollisuudet.

Jätehuolto - Lassila & Tikanoja - Kiertotalouden asiantuntijapalvelut-landscape-4000x2605

Hyppää osaksi kiertotaloutta

Haluaisitko nostaa yrityksesi ympäristövastuun uudelle tasolle? Saat meiltä asiantuntijapalvelut toimintasi kehittämiseen oli kärkenä sitten kiertotalous, ilmastoasiat tai ympäristöjohtaminen laajemmin.

Ympäristövastuun asiantuntijamme auttavat sinua tunnistamaan yritystoimintasi kehityskohtia, luomaan konkreettisia toimintasuunnitelmia ja viemään suunnitelmat myös käytäntöön.

Asiantuntijapalvelut

bin-1-icon

Kierrätyksen kehittäminen

Teemme perusteellisia jätehuoltokatselmuksia ja luomme kanssasi kiertotalouden mukaiset ja yrityksen arjessa toimivat kierrätysratkaisut. Autamme yritystäsi myös onnistuneen kierrätyksen mahdollistavien ohjeiden laadinnassa ja henkilöstön kouluttamisessa.

route-icon

Kiertotalouden kehityshankkeet

Toteutamme kiertotalouden kehittämistoimenpiteitä sisältäviä laajoja tiekarttoja, joiden avulla saavutatte kiertotaloustavoitteenne. Lisäksi kehitämme kiertotalouden ekosysteemejä ja teemme perusteellisia selvityksiä esimerkiksi eri sivuvirtojen määristä.

recycle-2-icon

Kiertotalouden jalkauttaminen

Tuemme yritystäsi kiertotalouden operatiivisessa kehittämisessä. Olemme mukana tunnistettujen kehitystoimenpiteiden pilotoinnissa ja jalkauttamisessa. Näin suunnitelmat muuttuvat avullamme mitattaviksi, konkreettisiksi tuloksiksi.

light-bulb-leaf-icon

Ympäristövastuun kehityshankkeet

Kiertotalouden lisäksi tuemme yrityksiä ympäristövastuullisuuden kehittämisessä laajemmin. Kehitämme asiakkaillemme mm. ISO14001:n mukaisia ympäristöjärjestelmiä sekä toteutamme kasvihuone-kaasupäästölaskentaa ja muuta ilmastotyötä.

Löydä oma osaajasi

Anna ympäristövastuuosaajiemma auttaa. Osaajamme ovat erikoistuneet ratkaisemaan kiertotalouden haasteita ja auttamaan yrityksesi kohti entistä kestävämpää tulevaisuutta.

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Mitä olemme jo saaneet aikaan?

Meistä sanottua

Meille on merkityksellistä, että saamme L&T:n kiertotalousosaamisen sekä kierrätyksen ja lajittelun palvelut käyttöömme ja voimme edistää jätehuoltoamme kestävän kehityksen suuntaan. Meillä on siinä hyvä ja luotettava kumppani.
Anne Koskinen, vastuullisuusjohtaja STARK Suomi
Koemme, että vahva kiertotalousajattelu on meidän molempien intresseissä ja löydämme yhteistyössä parhaat mahdolliset käsittelytavat jätteillemme. Haluamme saada nostettua sekä kierrätys- että hyötykäyttöastetta.
Katri Järvinen-Wilen, hankintapäällikkö Raisio Oy
Meille jatkuva seuranta ja raportointi ovat tärkeitä, koska meillä on tiukat globaalit standardit. Valitsemme kumppanit, jotka voivat auttaa meitä pysymään niissä, ja siinä L&T on onnistunut.
Federico Waltari, kiinteistöpäällikkö CBRE

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Tutustu asiantuntijoidemme kirjoituksiin