Siirry sisältöön

Tilaa L&T:n uutiskirje

Tilaa L&T:n uutiskirje ja varmista, että saat jatkossakin uusimman tiedon palveluistamme, kampanjoistamme ja muista ajankohtaisista asioista ensimmäisten joukossa. 

3 syytä tilata

light-bulb-icon

Insipiroidu eri teemoista

Julkaisemme säännöllisesti mielenkiintoisia artikkeleita, webinaareja ja asiantuntijakirjoituksia, jotka tarjoavat sinulle inspiraatiota suunnitellessasi esimerkiksi yrityksesi kierrätystä tai kiinteistösi vastuullista ylläpitoa.

human-computer-icon

Nappaa käytännön vinkit

Saat käytännön vinkkejä esimerkiksi tehokkaampaan lajitteluun, jäteraportoinnin hyödyntämiseen, vaarallisten jätteiden varastointiin tai vaikkapa siihen, kuinka toimistosi siivouksen voi järjestää kestävästi ja kustannustehokkaasti.

satisfied-customer-2-icon

Pysy ajan tasalla

 Pidämme jatkuvasti silmällä alan kehitystä ja jaamme tietomme myös sinun kanssasi. Samalla pysyt ajan tasalla uusista palveluistamme ja siitä, miten ne edistävät myös sinun yrityksesi kestävyystavoitteiden saavuttamista.

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Tutustu uusimpiin sisältöihimme

Vety, sähkö vai bio - millä kalusto kulkee tulevaisuudessa?
Artikkeli

Ilmasto

Millä kalusto kulkee tulevaisuudessa?

L&T on yksi Suomen suurimmista raskaan kaluston toimijoista ja sen tavoitteena on puolittaa oman toimintansa päästöt vuoteen 2030 mennessä. Kysyimme L&T:n asiantuntijoilta, millä toimenpiteillä tavoitteeseen päästään.

Miten varmistetaan luonnon monimuotoisuus?
Artikkeli

Luonnon monimuotoisuus

Miten varmistetaan luonnon monimuotoisuus?

Luonnon monimuotoisuuden hupenemista pidetään ilmastonmuutostakin isompana uhkana. Kysyimme asiantuntijoilta, miksi luontokato ei löydä tietään yritysten vastuullisuuden painopisteisiin, vaikka lajeja katoaa ympäriltämme nopeammin kuin koskaan.

Mitä kuuluu kiertotalouteen?
Artikkeli

Kiertotalous

Mitä kuuluu kiertotalouteen?

Kiertotaloudessa ei ole kyse vain kierrätyksestä, vaan koko talouden logiikan uudistamisesta. Mitä sanoo tuorein tutkimus ja minkälaisia ovat kuluttajien odotukset sekä alan innovaatiot ja bisnes?