Siirry sisältöön
Sumuinen metsämaisema
Sumuinen metsämaisema

L&T yrityksenä

Tutustu Lassila & Tikanojaan yrityksenä. 

Teemme kiertotaloudesta totta

Lassila & Tikanoja on monipalveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Tavoitteenamme on luoda enemmän arvoa kiertotaloudella asiakkaillemme, henkilöstöllemme, yhteiskunnalle ja omistajillemme. Toimimme Suomessa ja Ruotsissa.  Yhtiö on listattu Nasdaq Helsingissä.

Tunnuslukuja

802,1 M€

liikevaihto 2023

38,4 M€

liikevoitto 2023

8 160

henkilöä töissä 2023

Harju ja vesistö
Harju ja vesistö

Palvelumme vievät kohti täyttä kiertokulkua

Työskentelemme ilmastonmuutoksen ja luontokadon hillinnän eturintamassa. Tavoitteenamme on kasvattaa toimintamme positiivisia ilmastovaikutuksia, pienentää omasta toiminnastamme ja toimitusketjustamme aiheutuvia päästöjä, nostaa asiakkaidemme kierrätysastetta sekä edistää luonnon monimuotoisuutta rakennetussa ympäristössä. 

Henkilöstö selkäpuolelta
Henkilöstö selkäpuolelta

Mahdollistamme reilun ja hyvän työelämän

Hyvä ja reilu työelämä kuuluu meidän mielestämme kaikille. Kannamme sosiaalista vastuuta muun muassa huolehtimalla oman henkilöstömme työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. Edistämme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta työyhteisössämme sekä varmistamme ihmisoikeuksien toteutumisen koko toimitusketjumme osalta.

Tätä on kiertotalous

Strategia ohjaa meitä kohti kiertotalouden toiminnanjohtajuutta

Tavoitteemme on olla kiertotalouden toiminnanjohtaja: toimija, joka vie suunnitelmat käytäntöön saakka. Haluamme tarjota asiakkaillemme kiertotalouden ja kestävän liiketoiminnan asiantuntemusta yhdistettynä kykyyn toteuttaa suunnitelmat myös käytännön tasolla.