Siirry sisältöön
Jäteauto puistossa - 2352x1568 - Vastuullisuus

Kaikki ympäristö­palvelut

Tutustu L&T:n tarjoamiin ympäristöpalveluihin, kuten jätehuollon ja kierrätyksen palveluihin sekä ympäristötuotteisiin.  

Jäteauton kuljettaja

Palveleva jätehuollon ja kierrätyksen kumppanisi

Kun jätehuolto toimii, sitä ei edes huomaa. Asiantuntevan kumppanin avulla säästät yrityksesi aikaa ja resursseja sekä varmistat, että jätteet ohjautuvat sinne, minne niiden kuuluukin: kiertoon. 

Jäteauto ja kuski - 2352x1568 - Vastuullisuus

Kaikki tarvittava jätehuoltoon saman katon alta

Saat meiltä kaiken tarvittavan yrityksesi jätehuoltoon aina syntypaikkalajittelun mahdollistavista keräysvälineistä jätteiden keräilyyn ja kierrätykseen sekä ympäristövastuun kehittämiseen. Nostetaanko yhdessä yrityksesi kierrätysaste uudelle tasolle? Sitähän mekin. 

Helpota jätehuoltoa digipalveluiden avulla

Yritysasiakkaanamme saat käyttöösi kattavat jätehuollon digipalvelut, joiden kautta muun muassa seuraat jätehuoltoasi, teet lisätilauksia, seuraat yrityksesi kierrätysasteen kehittymistä ja hoidat viranomaisvaatimusten mukaisen raportoinnin.

computer-recycling-icon

Oma L&T

Yritysasiakkuuteesi kuuluu maksuton Oma L&T -asiointipalvelu, jonka avulla hoidat jätehuollon arkisen asioinnin. 

Asiantuntijat palaverissa

Ympäristövastuun asiantuntijapalvelut

Haluatko nostaa yrityksesi ympäristövastuun uudelle tasolle? Saat meiltä asiantutijapalvelut toimintasi kehittämiseen, olipa kärkenä sitten kiertotalous, ilmastoasiat tai ympäristöjohtaminen laajemmin.

Tietosuojapaperin keräysastia

Tietosuojapalvelut

Sertifioitu tietosuojajätteen tuhousprosessimme täyttää GDPR:n ja tietosuojalain vaatimukset ja varmistaa, ettei arkaluontoinen tieto päädy vääriin käsiin. Huolehdimme muun muassa nämä asianmukaisesti tuhottavaksi:

  • Tietosuojapaperi
  • Tietosuojamateriaali
  • Isot arkistot ja erikoiserät
Kuormalavakeskuksen työntekijä

Kuormalavojen osto, myynti ja kierrätys

Myymme kierrätetyt ja uudet EUR-, FIN- ja kertakuormalavat. Kuormalavapalvelumme tuotetaan kotimaisesti, josta merkkinä meille on myönnetty Avainlippu.

Kierrätetty kuormalava on vastuullinen valinta, sillä sen hiilijalanjälki on yli puolet pienempi kuin uudella tuotteella. Samalla säästät myös rahaa - käytetyn lavan hinta on noin 40–60 prosenttia uuden lavan hinnasta.

Tarasteen yksikön työntekijöitä

Kattava kierrätys- ja käsittelylaitos­verkosto

Kierrätys- ja käsittelylaitoksillamme yrityksesi jätteet päätyvät polton sijaan ensisijaisesti takaisin kiertoon. Jätteiden muuttaminen raaka-aineiksi nostaa yrityksesi kierrätysastetta ja on samalla askel kohti kestävämpää huomista.