Siirry sisältöön

Suurteho­imurointi

Ime ja siirrä ainesta tehokkaasti ja pölisemättä hankalistakin paikoista. Tilaa suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus teollisuustarpeisiisi ympäri Suomen.

 
Suurtehoimurointi
Suurtehoimurointi - 16-9-4000x2250

Suurtehoimurointi ja suurtehopuhallus suurille materiaalimäärille

clock-recycle-icon

Nopein tapa siirtää ainesta

Tehokkain ja järkevin tapa siirtää ja imuroida isoja materiaalimääriä.

washer-icon

Ei haitallisen aineen pölinää

Suurtehoimurin suodattimet ja kammiot estävät terveydelle haitallisten aineiden pölisemisen.

factory-1-icon

Vaikeatkin tilat imurin ulottuvilla

Tehokkaat suuttimet yltävät myös ylä- ja alapohjien kaltaisiin haastaviin ja ahtaisiin tiloihin.

Suurtehoimurointi

Poista ja siirrä suuret määrät tehokkaasti

Jos kohteesta täytyy poistaa tai siirtää suuria materiaalimääriä, suurtehoimurointi on usein järkevin, nopein ja tehokkain vaihtoehto. 

Kuivat materiaalit, kuten turve, hake, eristevilla, sahajauhot, murske, hiekka, muu maa-aines tai homehtunut rakennusmateriaali imuroidaan esimerkiksi voimalaitosten kattilasta, siiloista tai rakennusten alapohjista. 

Suurtehopuhalluksessa pilaantunut tai kostunut aines imetään pois ja korvataan vastaavalla kuivalla aineella. Myös eri materiaalien siirto paikasta toiseen on tavanomaista, esimerkiksi puhtaat eristeet voidaan käyttää uudelleen joko samassa tai toisessa kohteessa.

Suurtehoimurointi
Suurtehoimurointi - 4-3-4000x3000

Tehosta tehdas- ja teollisuus­toimintaasi suurteho­imuroinnilla

Suurtehoimurointi ja suurtehopuhdistus sopivat hyvin eri tehtaiden ja teollisuudenalojen käyttöön. Rakennusalalla suurtehoimurointi sopii esimerkiksi ala- ja yläpohjien materiaalien poistoon ja puhalluksiin. Suurtehoimurointi on tavanomaista myös teollisuuden seisokeissa. 

Suurtehoimuroinnin ja suurtehopuhalluksen yhteyteen voit kätevästi yhdistää myös erilaisia puhdistuspalveluita sitkeämmän lian poistamiseksi. 

Tutustu referenssiin

Teollisuuspuhdistusten huippuammattilaiset apunasi

Suurtehoimurointi

Turvallista palvelua teollisuuspuhdistusten ammattilaisilta

Järeissä töissä turvallisuudesta täytyy huolehtia tarkasti. Turvallisuuden vuoksi suurtehoimurointi sekä suurtehopuhallus tehdään aina parityönä.

Kohteessa ammattilaisemme asentavat letkulinjat paikoilleen, tarvittaessa nosturin avulla. Myös hätä-seis-painikkeiden toiminta varmistetaan aina ennen imuroinnin aloittamista.

Ammattitaidolla valitut välineet

Imettävän materiaalin tyypin ja määrän lisäksi asiantuntijamme selvittävät etukäteen, pääseekö kohteen lähelle autolla, ja kuinka pitkän letkun kohde vaatii. 

Imettävä materiaali ja sen kosteus vaikuttavat letkuvalintaan. Isot kivet ja muu kappalekooltaan suuri aines saattaa tukkia letkun. Myös eristepuhalluksissa käytetään omanlaisiaan letkuja.

Suurtehoimuri yltää helposti myös hankaliin paikkoihin

Meillä käytössä olevien suuttimien ansiosta suurtehoimuri ulottuu myös haastaviin ja ahtaisiin tiloihin, kuten ylä- ja alapohjien pieniin väleihin, jotka on vaikea tyhjentää perinteisesti lapioiden.

Suurtehoimurin tehokkaat suodattimet ja kammiot estävät imuroitavan aineksen pölinän. Siksi terveydelle haitalliseksi muuttunut aines, kuten linnun uloste ja vanhat eristevillat, poistetaan pöllyttämättä ja turvallisesti. 

Kuinka voimme auttaa? Ota meihin yhteyttä

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Referenssit teollisuuspuhdistuksista

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Viimeisimmät kirjoituksemme