Siirry sisältöön
Työnjohtajat 2- 16x9-2000x1125 - Avoimet työpaikat - Lassila & Tikanoja
Siivooja tiimin kanssa - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila-Tikanoja

Avoimet työpaikat työnjohtajat

Etsimme säännöllisesti ihmisten johtamisesta innostuneita ja aiempaa samantyyppistä kokemusta omaavia työnjohtajia ja palvelumestareita eri puolille Suomea. Näissä hommissa vastaat tiimin arjen johtamisesta ja olet työntekijöiden luottohenkilö.

Sijainti
Työsuhde
Näytä enemmän suodattimia
Siivooja viihtyy työssään - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila-Tikanoja

Etkö löytänyt etsimääsi tehtävää?

L&T:llä on useita erilaisia asiantuntija- ja päällikkörooleja, joissa voisi olla etua esihenkilökokemuksesta.

4 syytä hakea L&T:lle työnjohtajaksi tai palvelumestariksi

2 - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Luotettava yritys

Saat arkeesi toimivat prosessit ja työvälineet

Meillä olet tärkeä osa yhtiömme päivittäistä arkea. Saat työsi tueksi selkeän toimenkuvan ja prosessit sekä toimivat työvälineet ja laitteet. Tärkeintä on, että olet läsnä ja tavoitettavissa.  Selkeistä prosesseista huolimatta voit itse vaikuttaa paljon siihen, miten työtä teet ja milloin, kunhan tiimisi toimii ja asiakkaat pysyvät tyytyväisinä.

Työnjohtaja - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Kannustusta

Saat tukea, jos sitä kaipaat

Meillä saat aina nimetyn esihenkilön ja pääset osaksi kokeneiden ja osaavien esihenkilöiden verkostoa, jolta saat varmasti tukea, jos sitä kaipaat. Lisäksi tukenasi työskentelee joka päivä iso joukko esimerkiksi HR:n ja talouden ammattilaisia, joiden tehtävänä on varmistaa, että juuri sinä voit onnistua työssäsi. Meillä voitkin aina kilauttaa työkaverille tittelistä riippumatta ja kysyä apua, jos sitä kaipaat.

Työnjohtaja - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila-Tikanoja

Saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä

Työnjohtajana tai palvelumestarina olet aina avainpelaaja siinä, miten päivittäinen arkemme pyörii. Meillä sinulla on aina mahdollisuus vaikuttaa päivittäisen työsi sisältöön ja kehittää prosesseja entistä paremmiksi osallistuen erilaisiin kehitysprojekteihin. Voit kasvaa omassa roolissasi ja pääset varmasti haastamaan itseäsi. Saat aina kattavan perehdytyksen ja jatkuvaa lisäkoulutusta. Voit myös rakentaa omannäköisesi urapolun tai viihtyä pidempäänkin, jos innostut.

Työnjohtaja - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Toimivat prosessit

Pääset osaksi vastuullista ja luotettavaa yritystä

Pääset työskentelemään yhdessä Suomen vastuullisimmista yhtiöistä, jonka yhtenä tavoitteena on ilmastonmuutoksen hillintä. Meillä mahdollistat omassa roolissasi sen, että kiertotaloudesta tulee totta. Lisäksi saat aina palkan ajallaan ja asiankuuluvat edut. Voit myös tehdä hydridityötä. Pidämme huolta myös työhyvinvoinnistasi ja pääset nauttimaan normaalia laajemmista työterveyspalveluista. Tarjolla on mm. erilaisia valmennuksia, hierontaa, hammashuoltoa, silmälaseja, erikoislääkärikäyntejä ja paljon muuta.

Työnjohtajan työ

  1. Päivittäisen arjen johtaminen ja organisointi sujuu sinulta tilanteessa kuin tilanteessa

  2. Tiimisi hyvinvointi, tyytyväisyys ja turvallisuus ovat arkesi keskiössä

  3. Olet luonteva ihmisten kanssa ja omaat aiempaa kokemusta ja koulutusta esihenkilötehtävistä

  4. Käytät sujuvasti erilaisia moderneja työvälineitä. Pärjäät myös englanniksi

  5. Saat työsi tueksi kattavan perehdytyksen, selkeät tavoitteet, prosessit ja mittarit

  6. Työaikasi joustaa tarvittaessa myös iltoihin tai viikonloppuihin, mutta voi hyödyntää liukumia

Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Urapolku

Työnjohtajan tehtävät

L&T:llä työnjohtajien tehtävät vaihtelevat liiketoiminnoittan. Mikä alla olevista työnjohtajan tehtävistä kiinnostaisi sinua eniten?

Siivouksen tai kiinteistöhuollon palvelumestari

Palvelumestarina toimit siivouksen tai kiinteistöhuollon nimetyn tiimin esihenkilönä. Johdat ja valmennat tiimiäsi niin, että kaikki voivat tehdä työnsä ammattitaidolla. Hoidat tiimipalaverit ja vuosittaiset kehityskeskustelut sekä rekrytoit ja perehdytät tiimiläisesi.

Tehtävänäsi on varmistaa työhyvinvoinnin ja -tyytyväisyyden toteutuminen sekä johtaa tiimin työturvallisuutta, tutkia läheltä piti - ja tapaturmatilanteet sekä vastata korjaavista toimenpiteistä. B-ajokortti on sinulle eduksi, jotta pääset tapaamaan tiimiäsi asiakaskohteissa.

Siivouksen tai kiinteistöhuollon palvelumestariharjoittelija

Palvelumestariharjoittelijana toimit 50 - 60 prosenttia työajastasi rajattujen kohteiden työntekijöiden esihenkilönä. Vastaat tehtävässäsi mm. työntekijöiden päivittäisen toiminnan tehokkaasta organisoimisesta, perehdyttämisestä ja työturvallisuudesta.

Osallistut myös asiakasyhteistyöhön ja varmistat näin asiakastyytyväisyyden. Harjoittelu ja sen aikana saamasi mentorointi auttavat sinua etenemään urallasi palvelumestariksi. B-ajokortti on sinulle eduksi, jotta pääset liikkumaan asiakaskohteisiin. Sinulle nimetään harjoittelujakson ajaksi mentori, joka ohjaa ja tukee sinua tehtävässä.

Jätehuollon tai vaarallisten jätteiden työnjohtaja

Jätehuollon tai vaarallisten jätteiden työnjohtajana tehtävänäsi on hoitaa itsenäisesti työnjohdon monipuolisia tehtäviä. Johdat tiimisi työskentelyä tottuneella sekä johdonmukaisella otteella, ja tarvittaessa käärit myös itse hihat ja autat porukkaa käytännön työssä. Esihenkilönä vastaat siitä, että palvelutuotanto sujuu suunnitelmien mukaan ja kaikki työ tulevat tehdyiksi eli huolehdit työvuorosuunnittelusta sekä johdat tiimin työkykyä ja huolet työtyytyväisyydestä.  

Vastaat erikseen määritellyn alueen palveluiden toimivuudesta. Lisäksi pidät aktiivisesti yhteyttä nimettyihin asiakkaisiin ja varmistat, että he ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Työntekijöiden työturvallisuudesta huolehtiminen on yksi tehtäväsi tärkeimpiä osa-alueita. Vastuullasi on myös hallinnollisia tehtäviä, kuten esimerkiksi ostolaskujen käsittely. Työturvallisuuskortti, kemikaaliosaaminen ja C-ajokortti ovat sinulle eduksi.

Työnjohtaja on työntekijöiden luottohenkilö

Videolla siivouksen työnjohtaja eli palvelumestari Jarmo kertoo omasta roolistaan työntekijöiden luottohenkilönä.

Näin haet työnjohtajaksi tai palvelumestariksi L&T:lle

finder-icon

Löydä työpaikka

Tutki avoimet työpaikat siivoojille nettisivuiltamme ja löydä juuri sinua kiinnostava työpaikka.

document-pen-icon

Valmistaudu hakemiseen

Valmistaudu työnhakuun kirjoittamalla työhakemus ja päivittämällä CV.

conversation-icon

Kiitos hakemuksesta

Saat vahvistuksen ja tiedon rekrytointiprosessin etenemisestä sähköpostiisi. Odottele rauhassa yhteydenottoa.

Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Työvälineet

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen nyt, pääset lukemaan uusimmat uratarinat ja työnhakuvinkit, perehtymään asiantuntijoiden kirjoituksiin työelämästä ja tutustumaan avoimiiin työpaikkoihin.