Siirry sisältöön
Oma L&T - 21x9 - Digipalvelut

Oma L&T – jätehuollon sähköinen asiointipalvelu

Oma L&T on maksuton asiointikanava, jossa seuraat helposti yrityksesi jätehuollon palveluita ja teet muutokset sekä lisätilaukset kätevästi verkossa.

Hoida jätehuollon asiointi Oma L&T:ssä

human-computer-icon

Asioi vaivattomasti verkossa

Hoida jätehuollon arkinen asiointi helposti missä ja milloin vain! Tarkastele tietojasi ja tee lisätilauksia tai muutoksia palveluihin.  

bar-chart-icon

Jätehuoltosi tapahtumat kalenterinäkymässä

Kalenterinäkymässä seuraat kätevästi kaikkien hallinnoimiesi kohteiden tulevia ja toteutuneita tapahtumia.

document-pen-icon

Asiakirjat helposti saatavilla arkistosta

Löydät arkistosta yhdestä paikasta sähköiset siirtoasiakirjat ja tarvittaessa myös kopiot jätehuollon laskuista.

Oma L&T desktop peilikuva - 4x3 - Digipalvelut

Pysy ajan tasalla yrityksesi jätehuollosta

Oma L&T -palvelun avulla jätehuollon hallinnointi on helppoa. Oma L&T:n kalenterinäkymästä näet yhdellä silmäyksellä yrityksesi tulevien ja toteutuneiden tyhjennysten ajankohdat sekä tiedot mahdollisista poikkeuksista.  Saat palvelusta myös yrityksellesi kohdistettuja kehitysehdotuksia jätehuoltoon liittyen.

Tunnusten määrää ei ole rajattu, joten käyttäjätunnukset voidaan avata yrityksessäsi kaikille niitä tarvitseville. Samoilla tunnuksilla pääset myös jätehuollon dataan keskittyvään Ympäristönetti -palveluumme

Oma L&T mobiilissa2 - 4x3 - Digipalvelut

Hoida jätehuollon tilaukset helposti ja nopeasti

Oma L&T:n kautta voit tilata ylimääräisiä tyhjennyksiä, muuttaa keräilyastioiden määrää tai muokata tyhjennysten rytmiä. Voit myös pyytää tarjouksia uusista palveluista.

Oma L&T:n arkistosta näet kätevästi kaikki palvelun kautta tehdyt tilaukset sekä palautteet ja voit seurata niiden käsittelyn etenemistä. Arkistosta löytyvät sähköiset siirtoasiakirjat sekä halutessasi myös laskukopiot. 

Oma L&T - 4x3 - Digipalvelut

Kehitä jätehuoltoa ja kouluta henkilökuntaa

Oma L&T:n kautta saat myös yrityksesi omaan dataan perustuvia havaintoja ja kehitysehdotuksia, jotka auttavat sinua optimoimaan yrityksesi jätehuoltoa. 

Oma L&T:n avulla voit myös vahvistaa yrityksesi lajitteluosaamista: palvelusta löytyy verkkokoulutuksia jätehuollon ja lajittelun perusteisiin.

Oma L&T desktop2 - 21x9 - Digipalvelut

Ota Oma L&T käyttöön jo tänään!

Helpota jätehuollon asiointia ja säästä aikaa maksuttoman asiointipalvelumme avulla.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Oma L&T:ssä voi tehdä?

Oma L&T on yritysasiakkaiden maksuton asiointikanava, jossa voit seurata ja hallita jätehuoltoasi missä ja milloin vain. Palvelussa näet kohteidesi jätehuollon viikko- ja kuukausikalenterit ja voit seurata tulevia ja tehtyjä tilauksia. Palvelun kautta tilausten, muutosten ja tarjouspyyntöjen tekeminen on vaivatonta.

Mikä on Oma L&T -tunnus ja kuinka saan Oma L&T:n käyttööni?

Oma L&T -tunnus on henkilökohtainen ja se voidaan avata vain yritysasiakkuuksille. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi. 

Käyttöoikeustasoja on kaksi: pääkäyttäjä ja lukukäyttäjä. 

Pääkäyttäjät näkevät kaikki asiakkuuden kohteet ja voivat luoda sekä hallinnoida käyttäjätunnuksia palvelussa, jolloin kollegoiden kutsuminen palveluun on helppoa. Pääkäyttäjän oikeudet avataan lähtökohtaisesti kaikille käyttäjätunnuksia tilaaville. 

Lukukäyttäjät näkevät vain hänelle määritetyt kohteet. Jos tarvitset käyttöoikeudet vain tiettyyn kohteeseen, ilmoitathan siitä tunnusten tilaamisen yhteydessä. 

Tunnukset voit tilata helposti alta löytyvän linkin kautta. Jos yrityksenne käyttää jo Oma L&T:tä, voit olla yhteydessä myös pääkäyttäjäänne, joka voi antaa sinulle käyttöoikeudet palveluun.

Minulla on tunnukset Ympäristönettiin tai Raksanappiin. Pääsenkö kirjautumaan samoilla tunnuksilla myös Oma L&T -palveluun?

Ympäristönetin tai Raksanapin käyttäjänä pääset kirjautumaan myös Oma L&T -palveluun, jos Oma L&T -oikeudet on päivitetty käyttäjätunnuksellesi. Jos et pääse kirjautumaan Oma L&T:hen, täytä alla oleva lomake tunnuksen päivittämistä varten. Tämän jälkeen voit kirjautua Oma L&T:hen sähköpostiosoitteellasi sekä asettamallasi salasanallasi.

Tunnusten aktivointiin liittyen voit olla myös yhteydessä yrityksellenne nimettyyn yhteyshenkilöön.

Olen unohtanut salasanani. Kuinka pääsen kirjautumaan palveluun?

Jos olet unohtanut salasanasi, voit luoda uuden salasanan Unohditko salasanasi -linkin kautta, jonka löydät Oma L&T:n kirjautumisikkunan alareunasta osoitteesta oma.lt.fi. Syöttämällä sähköpostiosoitteesi saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset luomaan itsellesi uuden salasanan.

Salasanan uusiminen edellyttää, että käyttäjätilisi tietoihin on tallennettu sähköpostiosoite. Jos olet myös Ympäristönetin tai Raksanapin käyttäjä, uusi salasana päivittyy myös näiden palveluiden kirjautumiseen.

Onko Oma L&T -palvelusta mobiilisovellusta?

L&T:n jätehuollon digipalvelut toimivat selaimessa, ei mobiilisovelluksessa. Voit kuitenkin tallentaa Oma L&T:n kirjautumissivun puhelimesi kotivalikkoon. Näin pääset palveluun yhdellä klikkauksella.

Kotivalikkoon lisääminen Android-puhelimella:

  • Mene Oma L&T:n kirjautumissivulle oma.lt.fi
  • Paina selaimen oikeasta yläreunasta kolmen pisteen ikonia
  • Valitse Lisää aloitusnäyttöön ja paina Asenna

Kotivalikkoon lisääminen iPhonella:

  • Mene Oma L&T:n kirjautumissivulle oma.lt.fi
  • Paina selaimen alareunasta keskeltä jakamisen ikonia
  • Valitse Lisää Koti-valikkoon ja paina Lisää

YRITYSASIAKAS – TILAA TUNNUKSET

Oma L&T ja Ympäristönetti

Lue lisää digipalveluistamme