Siirry sisältöön
Työntekijät katsovat kohti taivasta
Työntekijät katsovat kohti taivasta

L&T:n kulttuuri

L&T:llä päivittäistä työtä ohjaavat suuntaviivat ja periaatteet, jotka luovat vahvan perustan kulttuurillemme.

Me olemme huomisella töissä

Työskentelemme joka päivä sen puolesta, että vastuullisuuspuhe muuttuisi sanoista teoiksi ja luonnonvarat ja resurssit riittäisivät huomista pidemmälle. Kiertotaloudesta ei kuitenkaan tehdä totta ilman käsipareja, ja siksi L&T:llä kulttuurin luovat meillä työskentelevät ihmiset.

L&T:n työkulttuuri mahdollistaa työntekijöille tasapainoisen, omannäköisen arjen, jossa jokainen voi tehdä töitä omana itsenään ja olla ylpeä kestävämmän huomisen eteen tekemästään työstä. 

Jokapäiväistä työtämme ohjaavat

circle-leaf-icon

Vastuullisuus

Toimimme vastuullisesti, kohtelemme toisiamme ja kumppaneitamme reilusti ja autamme asiakkaitamme vastuullisuustavoitteiden saavuttamisessa.

helmet-goggles-icon

Työturvallisuus

Tahdomme, että työntekijämme pääsevät turvallisesti kotiin joka päivä. Kehitämme turvallisuustyötämme ja edellytämme myös henkilöstöltämme turvallista työskentelyä. 

stars-thumbs-up-icon

Laatu ja ammattitaito

Kehitämme toimintamallejamme ja henkilöstömme osaamista. Teemme jatkuvaa laadunvarmistusta taataksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset palvelut.

Työntekijät kädet toistensa olalla
Työntekijät kädet toistensa olalla
Näissä hommissa vastuullisuus ei ole vain puheenaihe. Se on käytännön työtä.

L&T:läisyys rakentuu halulle tehdä maailmasta parempi paikka

Ympäristörakentamisen asiantuntija työmaalla
Ympäristörakentamisen asiantuntija työmaalla

Teemme merkityksellistä työtä

Meillä on tärkeä tehtävä yhteiskunnassa: tulemme joka päivä töihin tehdäksemme maailmasta paikan, jossa mitään ei haaskata. Pidämme materiaalit kierrossa, edistämme uusioraaka-aineiden käyttöä ja pidämme kiinteistöt käyttökunnossa, jotta kerran rakennettua ei tarvitse purkaa.

Työkaverukset ringissä pitämässä toisiaan kädestä
Työkaverukset ringissä pitämässä toisiaan kädestä

Edistämme monimuotoisuuden toteutumista

Olemme monimuotoinen joukko, johon toivotamme kaikki tervetulleeksi elämäntilanteeseen, taustaan tai kansalaisuuteen katsomatta. Tahdomme tarjota kaikille tasa-arvoiset mahdollisuudet työelämään. Työyhteisössämme erilaisuus on rikkaus, jota tahdomme vaalia. Tavoitteenamme on jatkuvasti edistää henkilöstömme monimuotoisuutta ja samalla kasvattaa henkilökuntamme ymmärrystä erilaisten ihmisten kohtaamisesta.

Kiinteistotekniikan asiantuntija osoittaa taskulampulla

Työskentelemme oikealla asenteella

Meillä asenne on taustaa tärkeämpi, sillä uskomme, että kaiken muun voi opettaa paitsi motivaatiota. Kunnioitamme työtovereitamme emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää tai kiusaamista. Teemme yhteistyötä läpi organisaatiorajojen. Välitön tunnelma luo puitteet työyhteisölle, johon kaikki sopivat sellaisina kuin ovat ja jossa kaikkien ideat ovat arvokkaita.

Asiakaspalvelutilanne
Asiakaspalvelutilanne

Varmistamme asiakkaidemme menestyksen

Kaiken tekemisemme tarkoituksena on varmistaa, että asiakkaamme pystyvät keskittymään omaan liiketoimintaansa ja että täytämme asiakkaidemme odotukset. Tavoitteemme on olla paras kiertotalouden kumppani asiakkaillemme. Pidämme sanamme ja helpotamme asiakkaidemme arkea. Kun asiakkaamme menestyvät, se tarkoittaa, että me olemme tehneet jotain oikein.

Kolme työkaverusta näyttävät peukaloa
Kolme työkaverusta näyttävät peukaloa

Mittaamme henkilöstömme tyytyväisyyttä

Me haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä mahdollisimman pitkään. Henkilöstömme tyytyväisyys on yksi strategisista mittareistamme, ja mittaamme sitä kaksi kertaa vuodessa. Kyselyn avulla saamme arvokasta palautetta, jonka avulla voimme kehittää työyhteisöämme entistä paremmaksi. 

Tutustu L&T:läisten arkeen

Asiantuntija piirtää
Asiantuntija piirtää

Kuuletko jo kiertotalouden kutsun?

L&T:llä konstailematon ja rento kulttuuri on läsnä kaikkialla L&T:n toimipaikoilla aina Helsingin pääkonttorin käytäviltä Lapin pohjoisimpiin yksiköihin saakka. Liity joukkoomme ja tule tekemään kiertotaloudesta totta!