Siirry sisältöön
Kiertoradalta kiertotalouteen - 16x9-2000x1125 - Työpaikat

L&T työnantajana

Meidän tehtävänämme on pistää kaikki ihmisen aikaansaama uudelleen käyttöön ja pitää kiinteistöjen olosuhteet kunnossa.  Me varmistamme yhdessä asiakkaidemme kanssa, että aivan kaikki - muovista ja puusta metalliin, pilaantuneesta maa-aineksesta avaruusromuun - päätyy uudelleen käyttöön, energiaa säästyy sekä tehtaat ja kiinteistöt pysyvät mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä. 

L&T työpaikkana

8000

ammattilaista

400

erilaista työtehtävää

4

liiketoimintoa

1000

kesätyöpaikkaa

yli 80

kansalaisuutta

yli 80 %

henkilöstöstä suosittelee L&T:tä

L&T työnantajana

Lue, miksi L&T on hyvä valinta työpaikaksi.

Avoimet työpaikat - 1x1-1200x1200 - Työpaikat

Voit olla sellainen kuin olet

Meillä voit olla juuri sellainen kuin olet ja pääset tekemään työtä eri-ikäisten, -näköisten ja -taustaisten ihmisten kanssa. Me uskomme, että kaikki halukkaat voivat olla mukana työelämässä. Tällä hetkellä meitä on noin 8000 ja edustamme lähes 90 eri kansalaisuutta. Lisäksi ikä- ja sukupuolijakaumamme on tasainen. Tavoitteenamme on, että viihdyt ja olet osa monimuotoista, hyvinvoivaa ja tuottavaa työyhteisömme. Meillä olet huomisella töissä.

Monimuotoinen työyhteisö - 1x1-1200x1200 - L&T työpaikkana

Saat osaavat työkaverit ja esihenkilön

Meillä saat ympärillesi aina joukon osaavia ja ammattitaitoisia työkavereita. Olemme tunnettuja siitä, että meillä on hyvä fiilis. Jopa yli 80 % L&T:läisistä suosittelee L&T:tä työpaikkana. Meillä olet aina osa isompaa työyhteisöä, joka on taustatukenasi, kun sitä kaipaat. Saat myös nimetyn esihenkilön, joka on valmennettu esihenkilötehtäviin. Lisäksi saat käyttöösi asianmukaiset työvälineet, kaluston sekä työkykyäsi ja työhyvinvointiasi tukevat lakisääteistä työterveyshuoltoa laajemmat työterveyshuollon palvelut ja sairaskassan. Voit myös osallistua henkilökuntakerhojen toimintaan.

Asiantuntija - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Kasvumahdollisuus

Voit edetä ja oppia lisää

Meillä voit edetä urallasi, jos haluat ja pääset varmasti oppimaan uutta. Voit edetä vaikka myyntipäälliköstä toimialajohtajaksi tai siivoojasta asiakasryhmänpäälliköksi. Voit myös osallistua ammatilliseen koulutukseen, jota järjestämme sekä omin voimin että koulutuskumppaneiden kanssa. Voit oppia uutta myös lyhytkursseilla, valmennuksissa tai tutkintoon tähtäävissä koulutusohjelmissa.

Jäteauton kuljettaja valmiina työpäivään

Pääset tekemään kiertotaloudesta totta

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä maapallolla, sillä meidän tehtävänämme on pistää kaikki ihmisen aikaansaama uudelleen käyttöön ja pitää kiinteistöjen olosuhteet kunnossa. Me varmistamme, että aivan kaikki - muovista metalliin, pilaantuneesta maa-aineksesta avaruusromuun - päätyy uudelleen käyttöön. Kun valitset meidät, saat työnantajaksesi monimuotoisen, suuren, vastuullisen ja suomalaisen työllistäjän

Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Työvälineet

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen nyt, pääset lukemaan uusimmat uratarinat ja työnhakuvinkit, perehtymään asiantuntijoiden kirjoituksiin työelämästä ja tutustumaan avoimiiin työpaikkoihin.

Tule tekemään kiertotaloudesta totta

Pistämme kaiken ihmisen aikaansaaman uudelleen käyttöön. Muovista metalliin, pilaantuneesta maa-aineksesta avaruusromuun.