Siirry sisältöön
Monimuotoinen työyhteisö 2 - 16x9-2000x1125 - L&T työpaikkana

Palkka ja henkilöstöedut

Työskennellessäsi L&T:llä saat aina palkan sopimuksen mukaan ja pääset työskentelemään vakavaraisessa yhtiössä, jossa asiat hoituvat sovitusti.

Palkka

euro-icon

Palkka ja palkitseminen

L&T:llä palkkaasi vaikuttavat mm. tehtävän sisältö ja vaativuus, osaaminen, suoriutuminen ja kokemus sekä mahdollisesti sovellettavan työehtosopimuksen palkkamääräykset.

Yleisimmät henkilöstöedut

Alta löydät kaikille L&T:läisille kuuluvat yhteiset edut. Osassa L&T:hen kuuluvissa yhtiöissä voi olla käytössä joitain yhtiökohtaisia lisäetuja, joita ei ole mainittu tässä.

laboratory-glass-icon

Työterveyspalvelut

L&T:llä työskennellessäsi saat tavallista kattavamman työterveyshuollon. Työterveyshuollon tavoitteena on varmistaa terveelliset ja turvalliset työolosuhteet sekä edistää työntekijöiden terveyttä ja työkykyä. Lisäksi saat sairauskassan jäsenenä korvauksia esimerkiksi hammaslääkäri-, hieroja- ja fysioterapiapalveluista sekä silmälaseista.
heart-icon

Liikuntaedut

L&T haluaa kannustaa sinua liikkumaan, joten L&T:n työntekijänä saat erilaisia alennuksia lähes kaikista Suomen suurimmista liikuntakeskusketjuista. Lisäksi osa yhtiöistä käyttää ePassin liikuntaetua. Tarkemmat tiedot liikuntaeduista saat esihenkilöltäsi.
helmet-goggles-icon

Työvälineet, kalusto ja työaikajoustot

L&T:läisenä saat aina käyttöösi modernit ja tehtävässä vaadittavat työvälineet ja –varusteet sekä kaluston. Lisäksi monissa tehtävissä on mahdollisuus hyödyntää erilaisia sopimuksen mukaisia työaikajoustoja. Yksityiskohtaiset tiedot juuri sinun tehtävässäsi käytössä olevista joustoista saat esihenkilöltäsi. Esimerkiksi asiantuntija- tai päällikkötehtävissä voit hyödyntää työssäsi liukuvaa työaikaa. Lisäksi meillä on mahdollista tehdä näissä tehtävissä myös hybridityötä.
id-card-icon

Henkilökunta-alennukset

L&T:n työntekijänä saat henkilökunta-alennusta L&T:n tuottamista palveluista, kuten esimerkiksi jätehuollosta tai viemärihuollosta. Lisäksi saat kiinnostavia ja hyödyllisiä ostoetuja hankkiessasi valikoitujen tavarantoimittajiemme tuotteita ja palveluita, kuten puhdistusaineita ja erilaisia työvälineitä.
reward-icon

Muistamiset ja huomionosoitukset

L&T:läisenä sinua muistetaan pitkästä työsuhteesta ja tiettyinä henkilökohtaisina merkkipäivinä. Esimerkiksi täyttäessäsi 50-,  60- tai 70-vuotta tai työskenneltyäsi L&T:llä yli 10 vuotta saat valita itsellesi mieluisan lahjan yhteisestä lahjavalikoimasta.
smart-phone-icon

Puhelin- ja autoedut

Valikoiduissa tehtävissä sinun on mahdollista saada käyttöösi puhelin- ja/tai autoetu. Lisäksi lähes kaikissa toimipisteissä on mahdollisuus veloituksettomaan parkkeeraukseen työvuoron tai -päivän ajan. Lisätietoja näistä mahdollisista eduista saat esihenkilöltäsi.
Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Urapolku

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen nyt, pääset lukemaan uusimmat uratarinat ja työnhakuvinkit, perehtymään asiantuntijoiden kirjoituksiin työelämästä ja tutustumaan avoimiiin työpaikkoihin.