Siirry sisältöön

Ota yhteyttä

Yritys­asiakkaan laskutusasiat

Tältä sivulta löydät vastaukset yritysasiakkaiden yleisimpiin laskutuskysymyksiin ja voit tehdä muutoksen yrityksesi laskutustietoihin. Maksathan laskut aina niistä löytyvillä maksutiedoilla.

Usein kysyttyä laskutuksesta

Millä tavoin L&T lähettää laskuja?

L&T lähettää yritysasiakkaille laskuja sähköisesti ja paperisena.

Suosittelemme yritysasiakkaille verkkolaskua. Verkkolasku on sähköinen lasku, joka toimitetaan verkkolaskutuspalvelua tarjoavien operaattorien tai pankkien välityksellä. Yleensä verkkolaskut vastaanotetaan ostolaskujärjestelmään. Emme lähetä laskuja sähköpostilla.

Myös paperilasku on mahdollinen yritysasiakkaille, mutta perimme paperilaskusta laskutuspalvelumaksun, joka koostuu paperilaskun käsittely- ja lähetyskustannuksista. Laskutuspalvelumaksulla kannustamme yrityksiä siirtymään verkkolaskutuksen pariin. Näin ollen paperiposti vähenee merkittävästi ja säästämme luontoa.

Miten voin ilmoittaa laskutusosoitteen muutoksesta?

Voit tehdä laskutustietoihin muutoksen suoraan sähköisen lomakkeen kautta. Huomaathan, että on tärkeää mainita tieto siitä, onko kyseessä muuton jälkeinen postiosoitteen muutos vai maksajan tietojen muuttaminen. Ilmoitus olisi hyvä tehdä L&T:lle vähintään 1kk etukäteen ja muutos huomioidaan tulevissa laskuissa.

Miten toimin, jos olen maksanut laskun väärillä tiedoilla?

Jos olet maksanut laskun väärillä tiedoilla, olethan yhteydessä laskutukseen.

En ole saanut verkkolaskua, miten toimin?

Laskutamme aina L&T:n tytäryhtiöiden nimissä. Tarkistathan oletteko saaneet laskun oikealta yhtiöltä. Yrityksenne toimittajarekisterissä tulee myös olla avattuina toimittajat, jotta laskut voidaan käsitellä. Saat tarvittavat tiedot toimittajan avaamista varten asiakaspalvelustamme.

Mikä on laskutuspalvelumaksu ja mistä se koostuu?

Laskutuspalvelumaksu peritään yrityksiltä paperisina lähtevistä laskuista, ja se koostuu paperilaskun käsittely- ja lähetyskustannuksista. Laskutuspalvelulisällä kannustamme yrityksiä siirtymään verkkolaskutuksen pariin. Näin ollen paperiposti vähenee merkittävästi ja säästämme luontoa.

Kuinka laskutuspalvelumaksun voi välttää?

Laskutuspalvelumaksun voi välttää siirtymällä verkkolaskuun. Verkkolaskusta emme peri laskutuspalvelumaksuja.

Voiko saamani laskun eräpäivää siirtää?

L&T:n lähettämän laskun eräpäivää ei valitettavasti voi siirtää. Jos laskun maksaminen viivästyy, saat meiltä maksukehotuksen, jonka voit maksaa maksukehotuksessa olevilla tiedoilla. Maksukehotuksen lähettämisestä veloitamme 5 euroa. Jos maksun suoritus viivästyy tästäkin, lasku siirtyy perintätoimiston käsiteltäväksi. Tarvittaessa voit olla yhteydessä perintätoimistoon ja sopia maksusuunnitelman tekemisestä.

Olen saanut hyvityslaskun, kuinka saan palautuksen?

Hyvityslasku ei kohdistu automaattisesti seuraavaan avoimeen laskuun. Jos haluat kohdistaa hyvityslaskun avoimeen laskuun, ilmoita meille hyvityslaskun ja avoimen laskun numero, niin teemme kohdistuksen tekemäsi ilmoituksen perusteella.

Jos haluat että palautamme hyvitettävän summan rahana, ilmoita meille saamasi hyvityslaskun numero ja yrityksesi tilinumero tällä lomakkeella (yritysasiakkaat). Palautus näkyy tilillä noin kahden viikon sisällä yhteydenoton käsittelystä.

Miten voin lähettää L&T:lle laskun?

L&T vastaanottaa ensisijaisesti verkkolaskuja, mutta vastaanotamme myös paperilaskuja. Laskun viitetiedoista tulee käydä ilmi vähintään Kustannuspaikka ja Tilaajan/Tarkastajan etu- ja sukunimi.

Laskutuksen palvelunumerot

Ympäristö- ja teollisuuspalveluiden laskutusasiat

Tallennamme puhelut laadun varmistamiseksi ja palvelumme kehittämiseksi. Voit soittaa numeroon, mikäli asiasi koskee jäte-tai viemärihuollon laskutusasioita.

Aukioloajat

Aukioloajat
Ma-Pe 8.00-16.00

Kiinteistöpalveluiden laskutusasiat

Tallennamme puhelut laadun varmistamiseksi ja palvelumme kehittämiseksi.

Voit soittaa numeroon kiinteistöpalveluiden kuten kiinteistöhuollon ja siivouksen laskutusasioista

Aukioloajat

Aukioloajat
Ma- Pe 8-16:00

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Puhelun hinta on oman liittymäsi matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu, myös jonotusajalta.

Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

Puhelun hinta on oman liittymäsi matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu, myös jonotusajalta.

Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

Yritysasiakas

Ota yhteyttä laskutukseen

garbage-truck-icon

Jätehuolto ja kierrätys

Ota yhteyttä jätehuolto- ja kierrätyspalveluiden laskutusasioihin liittyen

Ota yhteyttä
factory-1-icon

Teollisuuspalvelut

Ota yhteyttä teollisuuspalveluihin laskutusasioihin liittyen

Ota yhteyttä
building-trees-icon

Kiinteistöpalvelut

Ota yhteyttä kiinteistöpalveluiden laskutusasioihin liittyen

Ota yhteyttä
person-icon

Muut tukipalvelut

Ota yhteyttä avustupalveluiden, vartioinnin, kaupan tukipalveluiden tai sote-palveluiden laskutusasioihin liittyen

Ota yhteyttä

Takaisin

Ota yhteyttä laskutukseen

Jätehuollon ja kierrätyksen laskutus

Takaisin

Ota yhteyttä laskutukseen

Teollisuuspalveluiden laskutus

Takaisin

Ota yhteyttä laskutukseen

Kiinteistöpalveluiden laskutus

Takaisin

Ota yhteyttä laskutukseen

Muiden tukipalveluiden laskutus

Laskutusosoitteet

Lassila & Tikanoja Oyj (y-tunnus 1680140-0) Välittäjätunnus: E204503 Verkkolaskuosoite: 003716801400 Sähköposti laskuille (pdf-muodossa): LT.FI.P.104331-4@docinbound.com

L&T Kiinteistöhuolto Oy (y-tunnus 3155934-1) Välittäjätunnus: E204503 Verkkolaskuosoite: 003731559341 Sähköposti laskuille (pdf-muodossa): LTKHU.FI.P.142794-7@docinbound.com

L&T Kiinteistötekniikka Oy (y-tunnus 3155933-3) Välittäjätunnus: E204503 Verkkolaskutusosoite: 003731559333 Sähköposti laskuille (pdf-muodossa): LTKTE.FI.P.142795-4@docinbound.com

L&T Siivous Oy (y-tunnus 3155982-7) Välittäjätunnus: E204503 Verkkolaskutusosoite: 003731559827 Sähköposti laskuille (pdf-muodossa): LTS.FI.P.142796-2@docinbound.com

L&T Ympäristöpalvelut Oy (y-tunnus 3155938-4) Välittäjätunnus: E204503 Verkkolaskutusosoite: 003731559384 Sähköposti laskuille (pdf-muodossa): LTYP.FI.P.142797-0@docinbound.com

L&T Teollisuuspalvelut Oy (y-tunnus 3155936-8) Välittäjätunnus: E204503 Verkkolaskutusosoite: 003731559368 Sähköposti laskuille (pdf-muodossa): LTTLP.FI.P.142798-8@docinbound.com

Postiosoite: PL 29405, 00021 LASKUTUS