Siirry sisältöön
Myynti - 16x9-2000x1125 - Avoimet työpaikat - Lassila & Tikanoja
Siivooja tiimin kanssa - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila-Tikanoja

Myynnin avoimet työpaikat

Loista myynnin ammattilaisena L&T:llä! Etsimme jatkuvasti rohkeita ja tavoitteellisia myynnin ammattilaisia tai sellaiseksi tavoittelevia eri puolille Suomea mikroyrityksistä ja suuryrityksiin. L&T:llä olet oman myyntialueesi johtotähti. Tämä on mahdollisuutesi vaikuttaa ja tehdä merkityksellistä työtä vastuullisessa ja kehittyvässä yhtiössä. 

Sijainti
Työsuhde
Näytä enemmän suodattimia
Asiantuntija - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Kehitysmahdollisuudet

Etkö löytänyt etsimmäsi tehtävää?

L&T:llä on tarjolla useita erilaisia asiantuntijarooleja, joissa myyntitaustastasi voisi olla hyötyä.

4 syytä hakea L&T:lle myyntitehtäviin

Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Vapautta

Saat vastuuta, vapautta ja kannustusta

L&T:llä saat ainutlaatuisen mahdollisuuden näyttää, mihin pystyt myyntityössä. Tehtävänkuvasi on itsenäinen ja monipuolinen ja mikä parasta, saat aina tukea ammattitaitoiselta ja dynaamiselta tiimiltä sekä esihenkilöltä. L&T:llä annamme sinulle sopivasti vastuuta, vapautta ja kannustusta, jotta menestyt myyntityössäsi. Ei siis ihme, että useimmat L&T:läiset suosittelevat L&T:tä työpaikkana.

Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila & Tikanoja

Saat mielenkiintoisia kehittymismahdollisuuksia

Olipa myyntiroolisi millainen tahansa, L&T:llä voit vaikuttaa työsi sisältöön ja osallistua toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Voit kasvaa omassa roolissasi, haastaa itseäsi ja kouluttautua lisää. Rakenna urapolku omien tavoitteidesi mukaisesti tai viihdy meillä pitkään – me tuemme sinua matkallasi. L&T:llä voit oppia uutta erilaisten palveluiden myynnistä ja edetä myyjästä päälliköksi tai päälliköstä toimialajohtoon.

Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Työvälineet

Saat toimivat palvelut, prosessit ja välineet

Saat L&T:stä työnantajaksesi sopivankokoisen, kannattavan ja suomalaisen pörssiyhtiön, jossa työtä riittää maailmassa tapahtuvista muutoksista huolimatta. Menestyksessäsi auttavat asiakkaiden arvostamat palvelut, tehokkaat prosessit sekä modernit työkalut. Pääset myös tapaamaan asiakkaita kasvokkain, ja voit nauttia joustavasta hybridityöstä. Lisäksi saat kilpailukykyisen ja kannustavan palkan ja monipuolisia etuja, kuten liikuntasetelejä, hyvinvointivalmennuksia, hierontakäyntejä, hammashuolto- ja silmälasikorvauksia sekä erikoislääkärikäyntejä.

Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Ilmastonmuutos

Saat mahdollisuuden myydä ja hillitä ilmastonmuutosta

L&T:llä työskentelet, yhdessä Suomen vastuullisimmista yhtiöistä. L&T:n tavoitteena on ilmastonmuutoksen hillitseminen, ja sinä voit olla osa tätä muutosta. Ajattele, mitä enemmän myyt, sitä enemmän hidastamme ilmastonmuutosta. Tarjoamme sinulle perehdytyksen keskeisiin kiertotalous- ja vastuullisuusteemoihin, joten sinun ei tarvitse olla valmiiksi alan asiantuntija. Halu tehdä merkityksellistä työtä riittää.  

Myynnin työ L&T:llä

  1. Paloa tunnistaa asiakastarpeet ja yhdistää ne kiertotalouden palveluihin

  2. Tarjousten tekeminen ja päivittäiset asiakastapaamiset matkalla kohti onnistumista

  3. Jatkuva yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa tulosten saavuttamiseksi

  4. Vahva tuki ja selkeät tavoitteet ja mittarit työn onnistumisen seuraamiseen

  5. Käytössä modernit työkalut, joustava työaika ja oman auton käyttömahdollisuus

  6. Tukena kattava perehdytys kiertotalouteen, joten aiempaa kokemusta alalta ei tarvita

Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Urapolku

Tutustu myynnin tehtäviin tarkemmin

Myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö vastaa tietyn alueen tai tiettyjen asiakkuuksien myynnin johtamisesta ja kehittämisestä tiiminsä kanssa. Myyntipäällikkö toimit nimetyn myyntitiimin esihenkilönä ja sparraajana. Sinulla voi olla myös omia nimettyjä asiakkaita. Myyntipäällikön tehtäviin kuuluvat mm. myynnin tavoitteiden eli myyntibudjetin asettaminen ja kasvun saavuttaminen, nimetyn asiakassegmentin valtakunnallisen myyntistrategian kehittäminen ja uusien asiakkuuksien hankkiminen.

Vaihtoehtoisesti voit toimia myyntipäällikkönä suurasiakasmyynnissä. Tällöin vastaat nimetyistä valtakunnallisista suurasiakkuuksista ja hankit uusia suurasiakkaita. Vastaat nimettyjen suurasiakkuuksien myynnin tavoitteiden asettamisesta ja siitä, että myyntibudjetti saavutetaan. Tässä tehtävässä sinulla on paljon sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä, mutta kyseessä ei ole esihenkilörooli.

Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkö vastaa nimettyjen asiakkuuksien kehittymisestä alueellisesti tai valtakunnallisesti. Hänen tehtävänään on asiakassuhteen hoitaminen ja tavoitteellinen kasvattaminen eli toimiminen linkkinä asiakkaan ja L&T:n välillä myyden lisää palveluita ja jalkauttamalla niitä asiakkuuteen.

Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi asiakkaiden tarpeiden kartoitus, tarjousten laatiminen, neuvottelut ja asiakastyytyväisyyden seuranta sekä myyntiprojektien johtaminen. 

Myyntineuvottelija tai palvelumyyjä

Myyntineuvottelija vastaa palveluiden myynnistä pienille ja keskisuurille asiakkaille alueellisesti. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi asiakkaiden kontaktointi ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen, tarjousten laatiminen ja neuvottelut, uusien palveluiden jalkauttaminen sekä asiakas- ja sopimustietojen ylläpitäminen. 

Palvelumyyjä vastaa pienten ja keskisuurten asiakkaiden yhteydenottojen hoitamisesta valtakunnallisesti, mutta usein vain etänä.  Tehtäviin kuuluu esimerkiksi asiakkaiden kontaktointi myös irtosanomistilanteissa ja onnistuneen asiakaskokemuksen varmistaminen, lisämyynti, tarjousten laatiminen ja neuvottelut sekä asiakas- ja sopimustietojen ylläpitäminen.

Laatumestari eli asiakkuusvastaava

Kiinteistöhuollon tai siivouksen laatumestari eli asiakkuusvastaava vastaa nimetyn alueen asiakassuhteiden hoidosta ja ylläpidosta sekä varmistaa alueen asiakastyytyväisyyden.

Tehtäviin kuuluu olemassa olevien asiakkaiden arjen palveluiden kehittäminen, laajentamismahdollisuuksien tunnistaminen ja kehitys- ja lisämyyntiehdotuksien tekeminen sekä palveluiden uusmyynti ja tarjousten tekeminen alueen pienille asiakkaille. Työhön sisältyy myös raportointia ja yhteistyötä palvelutuotannon ja asiakaspalvelun kanssa. 

Myynnin ammattilaisena L&T:llä

Videolla Ympäristöpalveluiden toimialajohtajamme Petri Salermo paljastaa oman urapolkunsa myynnistä toimialojohtajaksi.

Näin haet myynnin tehtäviin L&T:lle

finder-icon

Löydä työpaikka

Tutki avoimet työpaikat nettisivuiltamme ja löydä juuri sinua kiinnostava työpaikka.

document-pen-icon

Valmistaudu hakemiseen

Valmistaudu työnhakuun kirjoittamalla työhakemus ja päivittämällä CV.

conversation-icon

Kiitos hakemuksesta

Saat vahvistuksen ja tiedon rekrytointiprosessin etenemisestä sähköpostiisi. Odottele rauhassa yhteydenottoa.