Siirry sisältöön

Kokonais­ratkaisut tehdas­alueille

Keskity tuotantoon, me hoidamme tehtaan teollisuuspuhdistukset, viemärihuollon, kiinteistöhuollon ja jätehuollon. Suunnitellaan yhdessä tehtaallesi räätälöity kokonaisuus.

Kokonaisratkaisut tehdasalueille
Kokonaisratkaisut tehdasalueille - 16-9-4000x2250

Tehdasalueiden tukipalvelut keskitetysti ympäri Suomen

Circle-factory-icon

Laaja tukipalvelukonaisuus turvallisesti

Yhdeltä kumppanilta koko tukipalvelukonaisuus tinkimättömällä turvallisuudella  – tehtaan prosessilaitteiden puhtaanapito, viemärihuolto, jätehuolto ja kiinteistöjen ylläpito.

clock-recycle-icon

Palvelua läpi vuorokauden nopealla vasteajalla

Toimimme sen puolesta, että tehdasalueet toimivat tehokkaasti vuoden jokaisena päivänä. Varmistamme nopean vasteajan vuorokauden ja vuoden ympäri.

document-pen-icon

Tehtaan tunteva tiimi ohjaa resurssit tehokkaasti

Toiminta on tehokasta, kun työsuunnittelu ja resurssien ohjaus keskittyy yhdelle taholle. Perehdytetty henkilöstö huolehtii tehdasalueesta joka päivä.

Kokonaisratkaisut tehdasalueille

Kaikki tehtaan arjen peruspalvelut räätälöidysti

L&T:ltä saat kattavasti tehdasalueiden tukipalvelut, kuten prosessilaitteiden puhtaanapidon, jätehuollon, viemärihuollon ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut. 

Luottamalla ulkoistettuihin tukipalveluihin varmistat tuotantosi sujuvuuden ja viihtyisät puitteet vaikka kellon ympäri: tehtaan oma väki voi keskittyä tärkeimpään.

Yksittäisten käyntien täsmäratkaisut, kuten viemärihuollon ja vaarallisten jätteiden säännölliset tyhjennys- ja puhdistuskäynnit, estävät ongelmia tehdasalueella eskaloitumasta. Ongelmatilanteissa vasteaikamme on nopea.

Kokonaisratkaisut tehdasalueille

Asiantuntijoiden avulla sujuvuutta tehdasalueelle

Autamme sinua lisäksi suunnittelemaan, kuinka tehdasalueen sisälogistiikka kannattaa suunnitella. Hyvän suunnittelun myötä työntekijöiden on esimerkiksi helppo kierrättää jätteet oikein eivätkä rutiinipuhdistukset aiheuta pitkiä häiriöitä tuotantoon. Sivuvirtojen hyötykäyttöä kehittämällä voit myös nostaa tuotantosi vastuullisuutta.

Kokonaisuuden hallinnointi ja ennakoiva työturvallisuus ovat toimintamme keskiössä. L&T:n tavoite on aina nolla tapaturmaa ja L&T on saanut kiitosta mm. Inspectan tekemässä HSEQ-arvioinnissa.

Tutustu referenssiin

3 syytä luottaa tehdasalueiden tukipalvelut L&T:lle

Kokonaisratkaisut tehdasalueille

Tehtaasi tuntevat asiantuntijat huolehtivat tiloista tehokkaasti ja turvallisesti

Voit luottaa siihen, että tukipalveluiden tiimi tuntee tehtaasi ja toimintasi. Teollisuuspuhdistuksen ja kunnossapidon toimenpiteet suunnitellaan niin, että ne eivät aiheuta häiriötä ja pitkiä seisakkeja. Ongelmatilanteissa ratkaisemme haasteet nopeasti ja varmasti.
 

Vähemmän häiriötekijöitä tuotannolle ja kehitykselle

Kun asiantuntijamme ovat läsnä ja pitävät tilat kunnossa, voit keskittyä tuotannon tehokkuuteen ja laatuun. Säännölliset huoltotoimet varmistavat, ettei esimerkiksi putkistot pääse yllättäen täyttymään ja pysäyttämään prosesseja.

Laaja prosessiteollisuuden toimialatuntemus

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja esimerkiksi metalliteollisuuden, kaivosteollisuuden, metsäteollisuuden ja kemianteollisuuden, konepajojen ja biojalostamoiden tarpeisiin. Saat yhdeltä kumppanilta koko paketin tehtaan kunnossapidon ja turvallisuuden tueksi.

Kuinka voimme auttaa? Ota meihin yhteyttä

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Referenssit teollisuuspuhdistuksista

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Viimeisimmät kirjoituksemme