Siirry sisältöön
Rekrytiimi apunasi työnhaussa - 16x9-2000x1125 - Usein kysytyt kysymykset

Rekrytointi­prosessi

Selvitä kaikki oleellinen siitä, miten työnhakuprosessi etenee kanssamme. Teemme kaikkemme, että rekrytointiprosessisi olisi reilu ja mahdollisimman tehokas. Haluamme, että koet, että olet meille tärkeä.

Rekrytointiprosessin eteneminen

Tyypillinen hakuaika kestää noin kaksi viikkoa ja haastattelut pidetään pääsääntöisesti kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin viimeistään rekrytoinnin päätyttyä.

1
Avoimet työpaikat - 1x1-1200x1200 - Työpaikat

Valitse työpaikka ja valmistaudu

Helpoin tapa löytää avoimet työpaikat on tutustua Avoimet työpaikat -sivuun tai tutustua eri tehtäviin niiden omilla sivuilla. Jos kiinnostava paikka löytyi, kirjoita hakemus, päivitä CV ja luo hakijaprofiili rekrytointijärjestelmäämme, sillä tarvitset niitä seuraavassa vaiheessa.

Jos et löytänyt itsellesi mieluista paikkaa, tule käymään uudestaan ensi viikolla, sillä avaamme uusia paikkoja viikoittain. Voit myös luoda valmiiksi hakijaprofiilin ja tehdä paikkavahdin sinua kiinnostavista työpaikoista, jolloin saat sähköpostia aina, kun toiveisiisi sopiva työpaikka julkaistaan.

2
Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Työvälineet

Luo hakijaprofiili tai kirjaudu

Rekisteröidy rekrytointijärjestelmään ja luo hakijaprofiili. Hakijaprofiilin voit luoda helposti jokaisen hakuilmoituksen kautta tai valitsemalla oikeasta yläkulman Kirjaudu-painikkeen alta Kirjaudu hakijaprofiiliin.

Täytä hakijaprofiiliin kaikki työnhakusi kannalta tärkeät tiedot. Tarkista aina tietosi ja täydennä mahdollisesti puuttuvat tai muuttuneet osiot.

3
Asiantuntija - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Prosessit ja välineet

Lähetä työhakemus

Lähetä hakemuksesi aina rekrytointijärjestelmän kautta, jolloin saat sähköpostiisi vahvistuksen. Emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Kun käytät rekrytointijärjestelmää, tietosi pysyvät turvassa, hakemuksesi saa yhdenvertaisen ja tasapuolisen kohtelun eikä sinun tarvitse täyttää tietojasi uudestaan, jos haet toista tehtävää. Voit hakea samalla kertaa myös useampia paikkoja.  

Lähetä hakemus aina, jos olet kiinnostunut. Käymme usein hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä, joten hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian.

4
Työnjohtaja - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Luotettava yritys

Seuraa haun etenemistä

Seuraa puhelintasi ja sähköpostiasi, jotta pysyt ajan tasalla haun etenemisestä. Saat haastattelukutsun puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä, usein jo aiemminkin.

Jos hakemasi työ ei ollut vielä se sinun juttusi, saat sähköpostia viimeistään hakuajan jälkeen. Älä lannistu, vaikket saisi tällä kertaa kutsua haastatteluun. Meillä aukeaa uusia paikkoja päivittäin ja voit hakea niihin aiemmin luomallasi hakijaprofiililla.

5
Myynti - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Urapolku

Valmistaudu työhaastatteluun

Jos sait kutsun työhaastatteluun, varaudu vierailemaan jossakin toimipisteessämme. Joskus haastattelu voi olla myös etänä, Teamsin tai puhelimen välityksellä. Ilmoita aina, jos haastatteluaika ei sovikaan.  

Voit saada ennen haastattelua kutsun myös ns. videohaastatteluun, jossa voit nauhoittaa vastauksesi kysymyksiin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat linkin sähköpostitse.
 
Voit saada työstettäväksi myös ennakkotehtäviä ja erilaisia testejä. Haastattelukierroksiakin voi olla useampia.

6
Monimuotoinen työyhteisö - 1x1-1200x1200 - L&T työpaikkana

Soitamme valinnasta

Jos valitsimme juuri sinut, soitamme  sinulle viikon sisällä haastattelusta tai heti, kun se on mahdollista.

Seuraavaksi pääset allekirjoittamaan kirjallisen työsopimuksen. Esihenkilö käy työsopimuksen kanssasi läpi sekä kertoo missä ja milloin työsi alkavat. Työsopimus allekirjoitetaan joko paikan päällä tai sähköisesti ennen työsuhteen alkua. 

Jos et tullut valituksi haastattelun perusteella, saat meiltä soiton kahden viikon kuluessa haastattelusta. Uskomme, että sinullekin löytyy vielä se huippuduuni, joten haethan meille toistekin.

Avoimet työpaikat - 1x1-1200x1200 - Työpaikat-1

Etsitkö uusia haasteita?

L&T:llä on joka päivä avoinna satoja työpaikkoja, joissa pääset tekemään merkityksellistä työtä kiertotalouden ja kiinteistöjen eliniän eteen.