Siirry sisältöön
Rekrytiimi apunasi työnhaussa - 16x9-2000x1125 - Usein kysytyt kysymykset

Kokemuksia L&T:stä työpaikkana

L&T:läiset kokevat olevansa huomisella töissä ja tekevänsä merkityksellistä työtä kiertotalouden eteen. L&T:llä parasta ovat osaavat kollegat ja se, että aina on mahdollisuus oppia uutta.

L&T:läisten kokemuksia

Olen valtavan onnellinen, että esihenkilöni on ihminen, jolle voin puhua rehellisesti aivan kaikesta. Jokaiseen ongelmaan löytyy aina nopeasti ratkaisu, ja juuri siksi viihdyn niin hyvin. Lisäksi minä pidän siivoamisesta ja ihmisten parissa työskentelystä, joten tämä työ on kuin minua varten luotu.

Hilkka, siivooja alalla yli 40 vuotta, L&T:llä yli 20 vuotta

Työkaverit ja työnjohtajat ovat todella mukavia. Yksikään työpäivä ei ole ollut tympeä, vaan hyvän työilmapiirin vuoksi töihin on kiva tulla. Arvostan, kun täällä pidetään hyvää huolta siitä, että työntekijöillä on riittävät resurssit ja tietoa ja taitoa toimia turvallisesti kaikissa työtilanteissa.


Jorma, jäteauton kuljettaja L&T:llä vuodesta 2020, ensin kesätöissä
Isä oli täällä töissä, samoin ukki, minäkin tänne päädyin. Ja mikäs siinä, täällä riittää haasteita, on mahdollisuuksia kehittymiseen ja urapolkuihin, jos vain kiinnostusta riittää. Lisäksi työporukassa on hyvä ja rennon kettuileva ilmapiiri. Huumorintajua näissä hommissa tarvitaan, ilman sitä ei välttämättä viihdy.
Matias, prosessipuhdistaja L&T:llä yli 10 vuotta

Meillä on mahtava työporukka ja jotain uutta oppii vähintään joka viikko!  Tässä työssä myös tehdään aidosti hyvää kiertotalouden eteen ja ollaan huomisella töissä. Lisäksi meillä isossa talossa on myös hyvät mahdollisuudet edetä uusiin tehtäviin uralla talon sisällä.


Eveliina, palveluneuvoja L&T:llä yli 5 vuotta
L&T on iso firma, joka toimii koko Suomessa. Täällä jokainen hoitaa leiviskänsä hyvin ja kasvu on mahdollista. Vaikuttaa turvalliselta työpaikalta. Isossa talossa on aina ison talon edutkin.
Markku, työnjohtaja L&T:llä vuodesta 2021
Työyhteisö on mahtava. Kollegat auttavat aina ja oma esihenkilö on aivan mahtava. On välittynyt sellainen fiilis, että työntekijäistä välitetään ja heitä arvostetaan.

Jani, ostoreskontranhoitaja L&T:llä vuodesta 2022
Ympäristövastuu oli yksi tärkeimmistä työpaikan valintakriteereistä. Minulle on tärkeää, että se, mitä teen, on hyväksi yhteiskunnalle. En voisi olla peli- tai tupakkafirmassa töissä. Siksi valitsin L&T:n työpaikaksi.
Natalja, ICT-arkkitehti L&T:llä vuodesta 2022
Pidän vaihtelusta ja L&T:llä olen päässyt vaikuttamaan asioihin ja kehittämään uutta monestakin näkökulmasta. Olen oppinut aivan valtavasti ja saanut tehdä hyvin erilaisia tehtäviä. Ei ole ollut kahta samanlaista työpäivää.Katja, kehityspäällikkö L&T:llä yli 15 vuotta
Kiertoradalta kiertotalouteen - 1x1-1200x1200 - Työpaikat

Tule tekemään työtä, jolla on merkitystä

L&T:läiset kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä, sillä edistämme kiertotaloutta ja pidämme arjen rattaat pyörimässä. 

Kiertoradalta kiertotalouteen - 16x9-2000x1125 - Työpaikat
Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä.

L&T on tärkeä linkki kiertotaloudessa. Sellaista työtä, jolla on merkitys, tekee mielellään, ja tällä työllä on merkitystä.
Eero Hautaniemi Toimitusjohtaja