Siirry sisältöön

Tietosuoja­paperin ja tietosuoja­materiaalin tuhouspalvelut

Sertifioitu tietosuojajätteen tuhousprosessimme täyttää GDPR:n ja tietosuojalain vaatimukset ja varmistaa, ettei arkaluontoinen tieto päädy vääriin käsiin.

LT_26082022_JKL-57 (2)
LT_26082022_JKL-57 (2)

Valtakunnallinen tietosuojapalvelumme kattaa kaikki arkaluontoiset materiaalit

document-pen-icon

Tietosuojapaperin tuhoaminen

Tilaa yrityksesi tuhottavalle paperille kertaluonteinen nouto tai tietosuoja-astia säännöllisellä tyhjennysrytmillä.

bin-1-icon

Tietosuojamateriaalin tuhoaminen

Muille arkaluontoisille materiaaleille voi tilata yksittäisen noudon tai valita astialle säännöllisesti toistuvan tyhjennysrytmin.

files2-icon

Arkistojen ja erikoiserien tuhoaminen

Autamme yritystäsi myös laajoissa ja vaativissa erikoistuhouksissa, mukaan lukien esimerkiksi piraattituotteet ja virkapuvut.

LT_26082022_JKL-54 (3)

Mikä on arkaluontoista tietoa ja vaatii tuhoamista?

Henkilö-, asiakas- tai yritystietoja sisältävät aineistot on aina hävitettävä tietoturvallisesti. Arkaluontoista tietoa sisältävää materiaalia ovat esimerkiksi tulosteet, muistitikut ja CD-levyt, joissa on asiakkaan tai oman yrityksen henkilö- tai yritystietoja sekä kaikki käsin kirjoitetut muistivihot ja palaverimuistiot, joissa on ylhäällä vastaavaa tietoa.

Arkistoja ei pidä jättää pölyttymään. Lain mukaan henkilötietoja sisältävät arkistot on käytävä läpi ja hävitettävä säännöllisesti. Tietoja saa säilyttää vain niin kauan kun se on perusteltua tietojen tarpeellisuuden näkökulmasta.

Asiantuntijapalvelut - Lassila & Tikanoja - 21 - 200-landscape-3x2

Sertifioitu tuhousprosessi pitää tiedon lukittuna kunnes se on tuhottu

Toimitamme asiakkaan tiloihin lukolliset keräysastiat, joiden tyhjentämisestä L&T:n oma henkilökunta vastaa. Tietosuojamateriaalia kuljetetaan erikoisvarustelluilla ajoneuvoilla, joissa on reaaliaikainen GPS-seuranta. Valvotussa käsittelylaitoksessa tietosuojapaperista valmistetaan murskaamisen ja silppuamisen jälkeen pehmopaperin raaka-ainetta teollisuudelle. Sertifioidun tuhoamisprosessin päätteeksi toimitamme sinulle tarvittaessa tuhoustodistuksen.

Valtakunnallinen tuhouspalvelumme täyttää EU:n GDPR-asetuksen sekä Suomen tietosuojalain vaatimukset. Markkinoiden tiukimman P-5-turvaluokituksen saanut palvelumme noudattaa DIN 66399 -standardia.

LT_26082022_JKL-55 (1)
LT_26082022_JKL-55 (1)

Tilaa tietosuojapalveluita tai jätä tarjouspyyntö

Tilaa tietosuojapalvelu meiltä ja varmista, ettei arkaluontoinen tieto päädy vääriin käsiin.

Tuhoamista vaativaa tietosuojajätettä syntyy kaikenkokoisissa yrityksissä

Tietosuojajätteen keräysastiat

tietosuoja-astiat-pieni-ja-iso-1-2

140 l tietosuoja-astia

Lukollinen keräysastia yrityksesi tiloihin toimitettuna. Voit valita kertaluonteisen tietosuojajätteen tuhouspalvelun tai jatkuvasti tiloissasi käytössä olevan tietosuojajätteen keräysastian. Keräysastian tyhjennämme joko säännöllisesti sovitulla rytmilllä tai tilauksesta astian ollessa täynnä.

tietosuoja 240 sin (1)

240 l tietosuoja-astia

Lukollinen kookkaampi keräysastia yrityksesi tiloihin toimitettuna. Voit valita kertaluonteisen tietosuojajätteen tuhouspalvelun tai jatkuvasti tiloissasi käytössä olevan tietosuojajätteen keräysastian. Keräysastian tyhjennämme joko säännöllisesti sovitulla rytmilllä tai tilauksesta astian ollessa täynnä.