Siirry sisältöön
Palveluneuvojat - 16x9-2000x1125 - Avoimet työpaikat - Lassila & Tikanoja
Siivooja tiimin kanssa - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila-Tikanoja

Avoimet työpaikat alvelu­neuvojat

Etsimme näppäriä asiakaspalvelun osaajia tai sellaiseksi pyrkivä.  Aiemmasta soveltuvasta kokemuksesta tai koulutuksesta on etua palveluneuvojan työssä, mutta tärkeintä on, että palveluasenteesi on kohdillaan. Palveluneuvojana pääset osaksi merkityksellisisä ja monipuolisia asiakaskohtaamisia luotettavassa yrityksessä osana huipputiimiä.

Sijainti
Työsuhde
Näytä enemmän suodattimia
Palveluneuvojat - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Monipuolinen työ

Etkö löytänyt etsimääsi palveluneuvojan työpaikkaa?

Etsimme jatkuvasti hyvällä asenteella ja maalaisjärjellä varustettuja asiantuntijoita tai sellaiseksi pyrkiviä erilaisiin tehtäviin, joten tässä voi olla mahdollisuutesi.

4 syytä hakea L&T:lle palveluneuvojaksi

Palveluneuvojat - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Monipuolinen työ

Saat monipuolisen työn ja voit edetä vaikka mihin

Tässä työssä pääset monenlaisten, vaihtuvien asiakaskysymysten ja -tarpeiden keskelle joka päivä eikä sinun tarvitse miettiä, mitä tänään tekisit. Saat meiltä aina kattavan perehdytyksin kaikkiin alan palveluihin ja järjestelmiin. Meille siis riittää, että innostut erilaisista asiakkaista eikä sinulla mene sormi suuhun erilaisten järjestelmien keskellä. Halutessasi voit kehittyä ja edetä vaikka kiertotalouden asiantuntijaksi tai myynnin ammattilaiseksi.

Palveluneuvojat - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Huipputiimi

Saat tiimin, jossa viihdyt ja joka on tukenasi

Saat aina ympärillesi mahtavan työyhteisön, joka on kiinteä osa liiketoimintaa ja jossa kollegasi eripuolilta organisaatiota ovat aina valmiina tukemaan sinua. Pääset varmasti tekemään päivittäin yhteistyötä niin muiden palveluneuvojien kuin palvelutuotannon tai myynnin kanssa. Lisäksi tukenasi toimii aina koulutettu ja osaava esihenkilö. Tulet viihtymään, sillä reipas tekemisen meininki ja huippuluokan palveluasenne nousevat henkilöstökyselyissämme esiin vuodesta toiseen.

Palveluneuvojat - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Työvälineet

Pääset yritykseen, jossa palvelut, prosessit ja välineet toimivat

Saat työnantajaksesi sopivankokoisen, kannattavan ja suomalaisen pörssiyhtiön, jossa riittää työtä maailmassa tapahtuvista muutoksista huolimatta ja palkka maksetaan sovitusti. Lisäksi pääset tekemään työtä laadukkaiden palveluiden kanssa toiminnossa, jolla on käytössä tehokkaat prosessit ja modernit työkalut sekä järjestelmät. Ja mikä parasta, voit halutessasi tehdä myös osittaista etätyötä. Lisäksi tarjolla on mm. erilaisia liikuntaetuja ja hyvinvointivalmennuksia sekä sairauskassan kautta alennuksia hieronnoista, hammashuollosta, silmälaseista ja lääkärikäynneistä.

Palveluneuvojat - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Ilmastonmuutos

Osallistut ilmastonmuutoksen hillintään

Pääset työskentelemään yhdessä Suomen vastuullisimmista yhtiöistä, jonka yhtenä tavoitteena on ilmastonmuutoksen ja luontokadon hillitseminen. Mahdollistat oman roolisi osalta sen, että kiertotaloudesta tulee totta – ihan joka päivä ja mitä erilaisimmissa asiakkuuksissamme. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ympäristövastuun tai edes kierrätyksen konkari, vaan meille riittää, että haluat tehdä työtä, jolla on merkitystä ympäristömme kannalta ja oppia uutta.

Palveluneuvojan tehtävät

  1. Töitä tehdään jätehuollon ja kierrätyksen, viemärihuollon tai kiinteistöhuollon asiakkaiden ja siivouksen parissa

  2. Asiakkaita palvellaan, palveluita myydään ja arjen haasteita ratkotaan puhelimitse ja sähköisesti

  3. Työssä on paljon sopimusten, tilausten ja asiakastietojen hallintaa eri järjestelmissä

  4. Töitä tehdään arkisin klo 7-17 välillä osana isompaa tiettyyn palveluun keskittynyttä tiimiä

  5. Käytössä on modernit työkalut ja myös hybridityö on mahdollista

  6. Jatkuva tuki, oikea asenne, tiimitaidot ja tarkkuus takaavat onnistumisen

Palveluneuvojan työ on merkityksellistä ja monipuolista

Videolla palveluneuvojamme Riina kertoo omasta työstään.

Palveluneuvojen tehtävät

L&T:llä asiakaspalvelu on jaettu kolmeen isompaan yksikköön ja tehtävät vaihtelevat yksiköittäin.

Palveluneuvojat 2 - 16x9-2000x1125 - Avoimet työpaikat - Lassila & Tikanoja

Asiakaspalvelukeskus - Jyväskylä

Palveluneuvoja tai seniori palveluneuvoja

Palveluneuvojana pääset palvelemaan asiakkaitamme ja myymään jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyviä palveluita sähköisesti ja puhelimen kautta. Tällöin teet aktiivisesti yhteistyötä muun asiakaspalvelutiimin ja palvelutuotannon kanssa.

Vaihtoehtoisesti voit palvella palveluneuvojana kiinteistöhuollon asukkaita sähköisesti tai puhelimitse. Tällöin teet tiiviisti yhteistyötä muun tiimin, kiinteistönhoitajiemme ja asentajiemme kanssa.

Seniori palveluneuvojana toimit vastaavassa päivittäisessä roolissa kuin palveluneuvoja, mutta lisäksi voit toimia uusien kollegoiden lähitukena ja tutorina päivittäisissä tehtävissä, joissa olet jo pitkälle edennyt osaaja.

Palvelukoordinaattori

Palvelukoordinaattorina vastaat nimetyn tiimin päivittäisestä työnjaosta ja työnohjauksesta palvelupäällikön ja tiimipäällikön kanssa. Toimit palveluneuvojien tukena haastavissa kontakteissa, mikä vaatii sinulta toiminnan syväosaamista. Tunnistat resursointitarpeet mm. tallennuksiin liittyen ja toimit palveluneuvojien tukena haastavissa tilanteissa, mikä vaatii sinulta toiminnan syväosaamista.

Hallitset tiimin perustehtävät ja teet osan työajastasi päivittäisiä palveluneuvojan tehtäviä. Lisäksi olet mukana perehdyttämässä ja kouluttamassa palveluneuvojia.

Palveluasiantuntija

Palveluasiantuntijan roolissa vastaat nimetyn tiimin kehitys- ja tukitehtävistä. Olet perehtynyt toimintamme tiettyihin erityisosa-alueisiin, jotka vaativat sinulta toiminnan syvällistä osaamista ja toimit tiimin yhteyshenkilönä myynnin ja tuotannon suuntaan. Tunnistat arjen kehitys- ja tehostamiskohteita, suunnittelet ja toteutat niiden läpiviennin itsenäisesti.

Teet myös erilaisiin toimeksiantoihin liittyviä selvityksiä. Vastaat perehdytyksistä ja muutostilanteissa toimit viestinviejänä, mutta myös esimerkkinä muille. Lisäksi osallistut palveluneuvojan päivittäisiin tehtäviin osan työajastasi.

Myynnin tuki - Helsinki

Palveluneuvoja

Myynnin tuen palveluneuvojana huolehdit asiakas- ja sopimustietojen ylläpidosta ja palveluneuvonnasta tehden tiivistä yhteistyötä myynnin, palvelutuotannon ja laskutuksen kanssa. Varmistat, että laskutustiedot muodostuvat oikein ja olet aina valmis ratkomaan erilaisia arjen tilanteita. Pääset myös käyttämään erilaisia järjestelmiä työsi tukena.

Palveluasiantuntija

Myynnin tuen palveluasiatuntijana huolehdit monipuolisista asiakaskokonaisuuksien haltuunotoista suunnittelusta toteutukseen. Hallitset palveluneuvojan päivittäiset tehtävät kuin omat taskusi, joten perehdytät ja mentoroit muita tiimiläisiä. Päivittäisten palveluneuvojan tehtävien lisäksi pääset tekemään myös laajempia lisäselvityksiä tai päivittämään asiakaskohtaisia ohjeistuksia. 

Laskutus - Tampere

Laskuttaja

Laskuttajana tärkein työtehtäväsi on huolehtia päivittäisestä laskutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa käyttäen IFS-järjestelmää. Laskutuksen lisäksi vastuullesi kuuluu mm. asiakastietojen ylläpito ja laskutusreklamaatioiden käsittely sekä muut laskutusta tukevat tehtävät. Teet myös aktiivisesti yhteistyötä palvelutuotannon kanssa. 

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi talouden korkeakouluopiskelijoille.

Palveluneuvojat - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Työvälineet

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen nyt, pääset lukemaan uusimmat uratarinat ja työnhakuvinkit, perehtymään asiantuntijoiden kirjoituksiin työelämästä ja tutustumaan avoimiiin työpaikkoihin.

Näin haet palveluneuvojaksi L&T:lle

finder-icon

Löydä työpaikka

Tutki avoimet työpaikat nettisivuiltamme ja löydä juuri sinua kiinnostava työpaikka.

document-pen-icon

Valmistaudu hakemiseen

Valmistaudu työnhakuun kirjoittamalla työhakemus ja päivittämällä CV.

conversation-icon

Kiitos hakemuksesta

Saat vahvistuksen ja tiedon rekrytointiprosessin etenemisestä sähköpostiisi. Odottele rauhassa yhteydenottoa.