Siirry sisältöön
Työnhakuohjeet - 16x9-2000x1125 - Työpaikat - Lassila & Tikanoja

Toimintatapa L&T:llä

Teemme kiertotaloudesta totta yhdessä asiakkaiden kanssa pitäen materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostaen raaka-aineiden ja energian käyttöä. Toimintatavat ohjaavat päivittäistä työtämme.

Haluamme olla kiertotalouden toiminnanjohtaja

Olemme kiertotalouden kehittäjä ja arjen pyörittäjä. Pidämme kiertotalouden arjen rattaat pyörimässä siellä, missä ihmiset elävät arkeaan ja laitamme asiantuntemuksemme käyttöön yritysten liiketoiminnan hyväksi ja kiertotalouden kasvattamiseksi – ihan joka päivä.

Toimimme yhdessä

hand-shake-icon

Pidämme sanamme

conversation-icon

Helpotamme arkea

reward-icon

Autamme menestymään

Avoimet työpaikat - 1x1-1200x1200 - Työpaikat-1

Tapa toimia -ohjeet luovat perustan työllemme

L&T:n tapa toimia -ohjeet linjaavat yhteiset suuntaviivat kaikkien L&T:läisten ja yhteistyökumppanien työlle. Nämä toimintaohjeet auttaa L&T:läisiä ja kumppaneita tekemään oikeita ja reiluja ratkaisuja päivittäisessä työssä. Ohjeissa otetaan kerrotaan, mitä L&T:llä odottaa työntekijöiltään ja kumppaneiltaan esimerkiksi liittyen ihmisoikeuksiin, ympäristön huomiointiin ja reiluun kilpailuun.

Teollisuuden puhtaanapidossa saat ympärille huipputiimin - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila-Tikanoja

Vastuullisuus on liiketoimintamme ytimessä

L&T:llä vastuullisuus on liiketoimintastrategian ja brändin ytimessä. Vastuullisuuden painopisteitä ovat ympäristö, ihmiset ja hyvä hallinto. Osoituksena tästä L&T on valittu jo useiden vuosien ajan maailman 100 vastuullisimman yrityksen joukkoon.

Kuljettaja nauttimassa vapaa-ajastaan - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila-Tikanoja

Olemme huomisella töissä

L&T:lle voi tulla sellaisena kuin olet. Kohtelemme toisiamme ja kumppaneitamme reilusti ja yhdenvertaisesti. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät, siksi panostamme perehdytykseen, työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen.

Laitostyöntekijä - 1x1-1200x1200 - Avoimet työpaikat - Lassila-Tikanoja

Kuljemme kohti täyttä kiertokulkua

Teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa töitä ilmastonmuutoksen ja luontokadon hillitsemiseksi. Tehtävänämme on pitää materiaalit kierrossa mahdollisimman pitkään ja tuoda ratkaisuja rakennetun ympäristön kestävään käyttöön. Toimimme kiertotalous- ja kiinteistöliiketoiminnoissa ja olemme organisoituneet neljälle eri toimialalle.

Kiertoradalta kiertotalouteen - 1x1-1200x1200 - Työpaikat

Tule tekemään kiertotaloudesta totta

Haluamme pistää kaiken ihmisen aikaansaaman uudelleen kiertoon ja pitää kiinteistöt kunnossa mahdollisimman pitkään, joten olisi hienoa, jos sinäkin haluaisit olla huomisella töissä.