Siirry sisältöön

Vinkki

Jäteastiasuoja tekee ahtaastakin pihapiiristä siistin

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Jäteastiasuoja tekee ahtaastakin pihapiiristä siistin</span>

Epäsiistit jätepisteet huonontavat koko pihan viihtyisyyttä. L&T:n ympäristötuotteiden tuotantokoordinaattori Panu Karemaa kertoo, miten ahtaankin pihapiirin jätepisteestä saa siistin ja käytännöllisen.

Roskia pursuilevat jäteastiat, astioiden viereen jätetyt roskapussit ja jätekatoksessa piileksivät rotat eivät kuulosta houkuttelevilta. Silti monen taloyhtiön pihapiirissä epäsiisti jätepiste on arkipäivää. Ympäristötuotteiden tuotantokoordinaattori Panu Karemaan mukaan epäsiisteys ja jyrsijät ovat tyypillisimmät ongelmat kaupunkialueiden jätehuollossa.

“Jos jäteastioita ei ole suojattu, jyrsijät ja linnut pääsevät jätteisiin käsiksi ja levittävät roskia ympäri pihapiiriä, jolloin viihtyvyys kärsii”, Karemaa kertoo.

Siisteyttä ja paloturvallisuutta pieniinkin pihoihin

Epäsiisteihin jätepisteisiin L&T tarjoaa ratkaisuksi kotimaista Topline-jäteastiasuojaa , joka tuo käytännöllisyyttä ja siisteyttä pihapiiriin.

“Topline on tyylikäs jäteastiasuoja, joka sopii hyvin myös ahtaaseen pihapiiriin, sillä sen voi sijoittaa minne vain. Suoja sopii eri kokoisille jäteastioille – se piilottaa 240 ja 660 litran jäteastiat. Jäteastiasuoja on edestä täytettävä, joten se voidaan sijoittaa myös seinän tai aidan viereen. Jäteastioiden kannet ovat taaksepäin vinot, jolloin lumet eivät talvisin valu oven eteen ja jäädy siihen.

“Topline lisää pihapiiriin siisteyttä ja jätealueen viihtyisyyttä, sillä astiat saa myös lukollisina, joten taloyhtiön ulkopuoliset eivät voi jättää roskiaan sinne. Jäteastiasuojien ulkomuoto on myös huomattavasti miellyttävämpi kuin roskia pursuilevien muovisten jäteastioiden”, Karemaa toteaa.

Viihtyisyyden ja siisteyden lisäksi Topline-jäteastiasuoja lisää myös pihapiirin paloturvallisuutta.

“Koska jäteastiasuojissa on lukot, ulkopuoliset ilkivallan tekijät eivät voi sytyttää jätteitä tuleen. Täysin tiiviin ja umpinaisen kannen ansiosta palo todennäköisesti myös tukahtuisi ennen isompia vahinkoja”, Karemaa kertoo.

Topline-jäteastiasuojasta on luotu myös täysin paloturvallinen versio , joka on ensimmäinen maailmassa. Paloturvallisen jäteastiasuojan sisäpinnat on suojattu kivilevyllä. Paloturvamekanismin ansiosta syöttöluukku menee kiinni tulipalon sattuessa.

Topline sopii myös muualle kuin asuintalojen pihoille, esimerkiksi tuomaan siisteyttä ja käytännöllisyyttä yritysten jätehuoltoon.

Jäteastiasuojalla eroon jyrsijöistä

Lukuisissa pihapiireissä haasteena ovat myös jyrsijät ja linnut, jotka tunkeutuvat jäteastioihin ja levittävät roskia ympäriinsä. Topline-jäteastiasuojan avulla tämäkin ongelma ratkeaa.

“Koska astiasuoja on täysin umpinainen, linnut tai jyrsijät pysyvät loitolla, jolloin myös pihapiiri säilyy siistinä”, Karemaa sanoo.

Pitääkö myös jätekatos jyrsijät ja linnut loitolla?

“Jätekatokset toimivat tietyillä pihoilla todella hyvin jätepisteinä. Jyrsijöitä ja lintuja ne eivät kuitenkaan pidä niin tehokkaasti loitolla, koska ne eivät ole täysin umpinaisia. Tällöin eläimet voivat päästä livahtamaan sisään esimerkiksi oven alta”, hän jatkaa.

Topline mahdollistaa myös tehokkaamman kierrätyksen.

“Kaupunkiasuntojen ahtaissa jätepisteissä haasteeksi voi tulla se, että kaikki tarvittavat jäteastiat eivät mahdu jätekatokseen. Jäteastiasuojan ansiosta ylimääräiset jäteastiat voidaan sijoittaa sinne missä tilaa on, ilman pelkoa siitä, että jätteet leviävät ympäriinsä. Näin kierrätys onnistuu helpommin, kun astioita on tarpeeksi.”

Topline-jäteastiasuoja on myös nopea ja helppo asentaa. Mikäli piha-alueelle tulee julkisivuremontti tai jätepiste halutaan siirtää muualle, se onnistuu nopeasti ja ilman suuria kustannuksia.

“Jos pihalla on jätekatos, se on ja pysyy, eikä sitä voi siirtää samalla tavalla kuin jäteastiasuojia ja jäteastioita. Tämän vuoksi jätekatoksen paikkaa täytyy harkita huolellisesti”, Karemaa toteaa.

L&T on kumppanisi jätehuoltoon liittyvissä asioissa

L&T auttaa asiakkaitaan järjestämään jätehuollon heidän tarpeisiinsa sopivalla tavalla ja toimii luotettavana kumppanina.

“Emme halua pelkästään myydä jäteastiasuojia miettimättä sitä, onko se asiakkaalle oikeasti paras ratkaisu. Kun meihin otetaan yhteyttä, suunnittelemme järkevän tavan toimia asiakkaan toiveet huomioiden. Meidän tavoite on hoitaa asiakkaan jätehuolto kuntoon mahdollisimman fiksusti”, Karemaa kertoo.

L&T tarjoaa Topline-jäteastiasuojan lisäksi myös paljon muita jätehuollon ratkaisuja.

“Toimitamme jätepuristimet, paalaimet, erilaiset jäteastiat, rullakot sekä muut keräily- ja lajitteluvälineet. Meiltä asiakas saa kokonaisvaltaista palvelua jätehuollon fiksummin järjestämiseen”, Karemaa lisää.

Kaipaatko siistimpää pihapiiriä ja fiksumpaa jätehuoltoa? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.