Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Elokuussa uusia päivityksiä Ympäristönettiin

  • 1 minuutin lukuaika

Ympäristönettiin tuotiin elokuussa lukuisia uusia ominaisuuksia, jotka parantavat käyttökokemusta ja tuovat lisää työkalumaisia ominaisuuksia. Uudet ominaisuudet mahdollistavat monipuolisemman käytön ja lisäävät käyttäjien ymmärrystä jätekertymistä.

Kokonaismäärän muutokseen pääset nyt paremmin sisälle klikkaamalla Kokonaismäärän näkymästä "Tarkastele". Täältä aukeava taulukko esittää jätejakeet siinä järjestyksessä, missä ne eniten vaikuttavat kokonaismuutokseen. Voit tarkastella näitä joko tonni- tai euromääräisesti ja saada näin tietoa, mistä muutokset ovat johtuneet.

Tunnusluvut-kuvaajaan on mahdollista piirtää minkä tahansa jätejakeen kehitys. Aikaisemman kokonaismäärän lisäksi pystyt nyt tarkastelemaan itseäsi kiinnostavia jätejakeita. Useamman jakeen tarkastelu onnistuu valitsemalla yhtä aikaa niin monta jätejaetta kuin haluat. Tällöin kuvaaja esittää ne pinottuna pylväänä.

Oman nimesi alta löytyy uudistettu valikko, josta löytyvät vanhat tutut valinnat sekä uusia osioita. Asetukset-osioon on nyt koottu raporttikoosteiden hallinta, käyttäjähallinta sekä oma tili-osiot. Ohjeet-osiosta löytyvät yksityiskohtaiset ohjeet kaikkiin Ympäristönetin ominaisuuksiin. Ota yhteyttä -osiossa voit lähettää meille kysymyksesi tai palautteesi, joka ohjautuu suoraan Ympäristönetin asiantuntijoille.

Päivämäärän valintaa ei enää ole rajattu vain vuoteen vaan käyttäjä pystyy nyt valitsemaan myös pidempiä jaksoja kuin 12kk. Lisäksi jätejaeosuudet-renkaaseen on myös mahdollista valita tonnien lisäksi eurot ja taulukoiden sarakkeiden leveys on muokattavissa.