Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Iisalmen ja Lapinlahden alueella muutoksia jäteastioiden tyhjennyspäiviin 8.7.2024 alkaen

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Iisalmen ja Lapinlahden alueella muutoksia jäteastioiden tyhjennyspäiviin 8.7.2024 alkaen</span>

Teemme Iisalmen ja Lapinlahden alueella jätteenkeräysreitteihin muutoksia, joiden myötä osalla asiakkaistamme jäteastioiden tyhjennyspäivä voi muuttua 8.7.2024 alkaen. Tyhjennysrytmeihin ei tule muutoksia.

Ajoreittien optimointi on yksi tapamme vähentää jätteiden kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä.

Muutoksia jäteastioiden tyhjennyspäiviin 8.7.2024 alkaen

Teemme Iisalmen ja Lapinlahden alueella jätteenkeräysreitteihin muutoksia, joiden myötä osalla asiakkaistamme jäteastioiden tyhjennyspäivä voi muuttua. Tyhjennysrytmeihin ei tule muutoksia. Muutos koskee sekajätettä, energiajaetta, biojätettä sekä kartonki- ja muovipakkauksia. Muutos ei vaikuta etukuormaussäiliöiden, puristimien tai vaihtolavojen tyhjennyksiin. 

Muutoksen taustalla on alueella tapahtunut jätehuollon kunnallistaminen ja erityisesti biojätteiden siirtyminen kunnallisen jätehuollon piiriin. Muutos saattaa aiheuttaa ylimääräisiä tyhjennyksiä, jotta sovitusta noutovälistä ei tule liian pitkä. Ylimääräisistä tyhjennyksistä ei aiheudu kustannuksia.

Yritysasiakkaat voivat tarkistaa toteutuneet ja suunnitellut tyhjennysajankohdat Oma L&T -asiointipalvelun kalenterista.

Henkilöasiakkaat voivat tarkistaa uuden tyhjennyspäivän esimerkiksi chat-asiakaspalvelustamme. Katso kaikki yhteydenottotavat täältä.

Tavataan yhteisellä astialla!