Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Jäteastioiden pesukausi käynnissä

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Jäteastioiden pesukausi käynnissä</span>

Pesukausi on käynnissä ja pesemme asiakkaidemme jäteastioita jätelain ja kunnallisten jätehuoltomääräysten mukaisesti. Pesuautolla tehtäviä jäteastioiden pesuja tehdään aina pitkälle syksyyn saakka.

Jätelain ja kunnallisten jätehuoltomääräysten mukaan yritysten ja kiinteistöjen jäteastioiden pesu tulee tehdä säännöllisesti. Astiapesu jätehuoltokumppanin suorittamana on vaivattomin vaihtoehto noudattaa jätelain ja jätehuoltomääräysten astiapesuvelvoitetta. Pesumaksu veloitetaan jätehuollon laskulla. Siistiin jäteastiaan on miellyttävä taas lajitella.

Kuinka jäteastian peseminen tapahtuu?
Pesu ei aiheuta katkosta astian käytössä. Käytännössä kuljettajamme tulee paikalle pesuautolla, tyhjentää ensin astian ja sitten tarkastaa astian kunnon ja pesee sen - kaikki kätevästi paikan päällä.

Yritysasiakkaana näet jäteastian pesuajankohdan Oma L&T:n kalenterista. Henkilöasiakkaana voit tiedustella pesuajankohtaa chat-asiakaspalvelustamme.

Pesetkö taloutesi tai yrityksesi astiat omatoimisesti?
Ilmoitathan asiasta asiakaspalveluumme yritysasiakkaiden Oma L&T -asiointipalvelun yhteydenottolomakkeen tai chat-asiakaspalvelumme kautta.