Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Joulunpyhien ja uudenvuoden vaikutukset astiatyhjennyksiin ja aukioloaikoihin

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Joulunpyhien ja uudenvuoden vaikutukset astiatyhjennyksiin ja aukioloaikoihin</span>

Joulunpyhät sekä uudenvuodenpäivä vaikuttavat jätehuoltomme tyhjennysaikatauluihin. Pyhäpäivistä johtuen viikoilla 52 ja 1 tyhjennysvuorossa olevien jäteastioiden tyhjennys saattaa tapahtua eri päivänä kuin normaalisti.

Yritysasiakkaamme voivat tarkistaa tyhjennysten suunnitellut ajankohdat Oma L&T -asiointipalvelusta ja tehdä sieltä myös tarvittaessa lisätilauksia.

Henkilöasiakkaana tyhjennyksen ajankohdan voi tarkistaa Jätehuollon tilauslomakkeella, puhelimitse 010 636 5000 tai lt.fi:n chatissa.

Voit varautua viemällä roskat jäteastiaan sitä mukaa kuin ne syntyvät ja tilaamalla jo nyt mahdolliset tarvitsemasi lisätyhjennykset. Muista myös litistää kartongit, pakata jätteet tiiviisti ja lajitella huolelllisesti, jotta materiaalit päätyvät oikeisiin astioihin ja hyötykäyttöön.

Kierrätysvinkit jouluun löydät Kiertokulutusjuhla-sivustoltamme.

Arkipyhät vaikuttavat myös kiinteistöhuollon toimintaan. Asiakaspalvelupisteet ovat kiinni arkipyhinä. Pyhinä hoidetaan vain akuutit huoltopyynnöt, esim. ovenavaukset ja vesivuodot. Huomioithan, että voit tehdä kiireettömät huoltopyynnöt sähköisen huoltopyyntölomakkeemme kautta sekä muuttoon liittyvät autopaikka- ja saunavuorovaraukset sähköisen asiointilomakkeen kautta.