Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Lakot ja polttoaineen saatavuushaasteet saattavat vaikuttaa L&T:n palveluiden tuottamiseen

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Lakot ja polttoaineen saatavuushaasteet saattavat vaikuttaa L&T:n palveluiden tuottamiseen</span>

Joukko ammattiliittoja on ilmoittanut aloittavansa poliittisen lakon maanantaina 11.3.2024. L&T:n tuottamat palvelut eivät ole lakon piirissä, mutta lakko voi vaikuttaa polttoaineen jakeluun ja tätä kautta välillisesti myös L&T:n palveluiden toimittamiseen.

L&T:n jäteautot, viemärihuoltoautot ja muu kalusto hyödyntävät käyttövoimana dieselin lisäksi biokaasua ja sähköä. Tämänhetkisen arviomme mukaan lakko voi aiheuttaa pieniä alueellisia viivästyksiä ja häiriöitä palveluiden tuottamisessa, esimerkiksi jäteastioiden tyhjennyksissä, ensimmäisen lakkoviikon jälkeen.

Mahdolliset tekemättä jäävät tai viivästyvät työt kuromme kiinni mahdollisimman nopeasti. Tarvittaessa priorisoimme jätehuollossa, kiinteistöhuollossa ja siivouksessa yhteiskunnan kannalta kriittisiä kohteita, kuten sairaaloita sekä viemärihuollossa kaupunkien ja kuntien viemäriverkostoja sekä jätevesijärjestelmiä. Prosessipuhdistuksessa varmistamme energialaitosten, jätevesipuhdistamoiden ja teollisuuden kriittisten tuotantoprosessien toimivuuden.