Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Lassila & Tikanoja Jyväskylän Kirittärien pääyhteistyökumppaniksi

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Lassila & Tikanoja Jyväskylän Kirittärien pääyhteistyökumppaniksi</span>

L&T ja naisten superpesiksen hallitseva mestari Jyväskylän Kirittäret aloittavat yhteistyön kaudelle 2023. Kuten kansallislaji pesäpallokin, kierrättäminen on joukkuepeliä, jossa tarvitaan jokaisen panosta.

Kirittärien tavoin myös L&T on tuttu toimija Jyväskylässä: yhtiö on palvellut Keski-Suomen yrityksiä jätehuollossa ja kierrätyksessä jo yli 50 vuoden ajan. Jyväskylässä L&T:n yli 50 jäteautonkuljettajaa lähtevät reiteille Seppälänkankaalta Sepelitien yksiköstä, jonka yhteydessä toimii myös L&T:n kierrätyslaitos. Jyväskylässä sijaitsee niin ikään kymmeniä osaajia työllistävä L&T:n asiakaspalvelukeskus sekä viemärihuollon, vaarallisten jätteiden ja kiinteistöpalveluiden toimipisteitä.

– On mahtavaa päästä tukemaan Suomen kansallislajia ja juuri Kirittäriä, joka on vahvasti jyväskyläläinen ja erittäin laadukasta työtä tekevä seurayhteisö. Lisäksi haluamme olla mukana kirittämässä seuran vastuullisuustyötä ja kannustaa tietenkin kaikkia otteluissa kävijöitä kierrättämään, sanoo asiakkuusvastaava Miska Kangasniemi L&T:ltä.

L&T:n kummipelaaja on viime kauden kapteeni Laura Toikkanen. L&T tulee näkymään vahvasti mm. joukkueen peliasuissa ja heinäkuussa avattavalla Hippoksen upouudella pesäpallostadionilla. Jokaisessa pelissä palkitaan myös kotijoukkueen paras pelaaja Kierrätyksen kirittäjä -palkinnolla.

Kirittäret on panostanut viime vuosina vastuullisuuteen ja seuran tavoitteena on olla tulevaisuudessa täysin hiilineutraali. Jätehuollon ja kierrätyksen kehittäminen on osa tätä työtä, ja tavoitteena on tarjota Hippoksella roskattomia ottelutapahtumia lajittelua ja kierrätystä tehostamalla sekä ruokahävikkiä vähentämällä.

– L&T on arvojemme ja vastuullisuustavoitteidemme mukainen kumppani ja on upeaa, että pääsemme tekemään yhteistyötä. Varsinkin ympäristövastuutavoitteissamme hyödymme L&T:n kokemuksesta ja osaamisesta kiertotalouden asiantuntijana, kertoo Kirittärien seurajohtaja Laura Nuutinen.

Kierrätyspalveluistaan avainlipputunnuksen saanut L&T tarjoaa paikallisesti kaikki jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyvät palvelut lajitteluohjeista keräysvälineisiin, tyhjennys- ja kuljetuspalveluihin sekä materiaalin käsittelyyn ja kierrätykseen. Myös viemärihuollon palvelut, vaarallisten jätteiden kierrätys ja kiinteistöhuollon palvelut tehdään vankalla kokemuksella.

Kannustetaan yhdessä Kirittäriä! Seuraa kauden etenemistä Facebookissa Kirittärien sivulla sekä Instagramissa @kirittaret