Siirry sisältöön

Asiakastiedote

L&T ja Jyväskylän Kirittäret jatkavat yhteistyötä kaudella 2024

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >L&T ja Jyväskylän Kirittäret jatkavat yhteistyötä kaudella 2024</span>

Naisten superpesisjoukkue Kirittäret on panostanut viime vuosina vastuullisuuteen ja seuran tavoitteena on olla tulevaisuudessa täysin hiilineutraali. Jätehuollon ja kierrätyksen kehittäminen on osa tätä työtä, ja tavoitteena on tarjota Hippoksen pesäpallostadionilla roskaton ottelutapahtuma kierrätystä tehostamalla ja ruokahävikkiä vähentämällä.

-Haluamme toimia vastuullisesti kaikilla sektoreilla ja yhteistyön jatkuminen L&T:n kanssa tukee hienosti seuramme ympäristövastuutavoitteita. Hyödymme L&T:n tietotaidosta kiertotalouden edelläkävijänä. Omaa mieltä lämmittää, että L&T näkee meidät kiinnostavana kumppanina ja tulevalle kaudelle onkin kivoja juttuja tulossa yhteistyön myötä, Kirittärien seurajohtaja Laura Nuutinen sanoo.

L&T:n kummipelaajana jatkaa Kirittärien Laura Toikkanen. Yhteistyö näkyy vahvasti mm. joukkueen peliasuissa sekä Hippoksen viime vuonna avatulla pesäpallostadionilla. Otteluisäntänä L&T on perjantaina 17.5. pelattavassa kotiottelussa Rauman Feraa vastaan.

-Hienoa että yhteistyömme jatkuu - Kirittäret on yksi Suomen tunnetuimmista pesäpallobrändeistä ja omaa vahvan aseman Keski-Suomen urheilukentässä. Uusi stadion nosti viime kesänä ottelutapahtuman uudelle tasolle ja tunnelma otteluissa oli erinomainen. Kirittärien ympäristötavoitteet osoittavat sen, että jaamme yhteisiä arvoja ja jatkamme ilolla seuran kirittämistä vastuullisuustyössä, sanoo asiakkuusvastaava Miska Kangasniemi L&T:ltä.

Kierrätys on kansallislaji: vahvaa joukkuepeliä Jyväskylästä

Kirittärien tavoin L&T on tuttu toimija Jyväskylässä: yhtiö on palvellut Keski-Suomen yrityksiä jätehuollossa ja kierrätyksessä jo yli 50 vuoden ajan. Jyväskylässä L&T:n yli 50 jäteautonkuljettajaa lähtevät reiteille Seppälänkankaalta Sepelitien yksiköstä, jonka yhteydessä toimii myös L&T:n kierrätyslaitos. Jyväskylässä sijaitsee niin ikään kymmeniä osaajia työllistävä L&T:n asiakaspalvelukeskus sekä viemärihuollon, vaarallisten jätteiden ja kiinteistöpalveluiden toimipisteitä.

Kierrätyspalveluistaan avainlipputunnuksen saanut L&T tarjoaa paikallisesti kaikki jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyvät palvelut lajitteluohjeista keräysvälineisiin, tyhjennys- ja kuljetuspalveluihin sekä materiaalin käsittelyyn ja kierrätykseen. Myös viemärihuollon palvelut, vaarallisten jätteiden kierrätys ja kiinteistöhuollon palvelut tehdään vankalla kokemuksella.

Kannustetaan yhdessä Kirittäriä! Seuraa kauden etenemistä Facebookissa Kirittärien sivulla sekä Instagramissa @kirittaret