Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Muutoksia L&T:n paperinkeräysastioiden vuokriin 1.2.2024 alkaen

  • 0 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Muutoksia L&T:n paperinkeräysastioiden vuokriin 1.2.2024 alkaen</span>

Yhtenäistämme paperinkeräysastioiden vuokran hinnoittelua 1.2.2024 alkaen. Paperinkeräys on tuottajavastuun alaista palvelua eikä paperin noudosta tai kierrätyksestä tule asiakkaalle astiavuokran lisäksi muita kustannuksia. Paperinkeräysastian vuokra on 1.2.2024 alkaen 6,20 euroa/kk (sis. ALV) ja se veloitetaan jätehuollon laskulla.

Huolehdithan, että keräyspaperin seassa ei ole muuta jätettä. Keräyspaperiin kuuluvia paperituotteita ovat sanoma- ja aikakauslehdet, mainokset, kirjekuoret, toimistopaperi ja muut niihin rinnastettavat paperituotteet. Näin materiaali saadaan kiertoon esimerkiksi pehmopaperin ja sanomalehtipaperin raaka-aineeksi.

Kuluttajien keräyspaperia kerätään kiinteistöjen paperinkeräysastioiden lisäksi yleisissä kierrätyspisteissä. Lähimmän keräyspisteen sijainnin voit tarkistaa esimerkiksi kierratys.info-palvelusta. Halutessasi voit irtisanoa kiinteistösi keräyspaperisopimuksen henkilöasiakkaiden asiointilomakkeella.