Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Oulussa asumisesta syntyvien pakkaus- ja biojätteiden jätehuolto Kiertokaari Oy:lle 4.9.2023 alkaen – muutoksia myös osaan polttokelpoisen jätteen reiteistä

  • 1 minuutin lukuaika

Oulussa asumisesta syntyvien muovipakkausten, kartongin, lasin, metallin tai biojätteen jätehuolto siirtyy kunnallisen jätehuoltoyhtiön Kiertokaaren vastuulle 4.9.2023 alkaen. Muutos liittyy uudistuneeseen jätelainsäädäntöön ja koskee henkilöasiakkaiden, asunto-osakeyhtiöiden sekä pääsääntöisesti asumiskäytössä olevien kiinteistöosakeyhtiöiden jätehuoltoa.

Jatkossa Oulussa asumisen pakkaus- ja biojätteiden keräämiseen liittyviin kysymyksiin vastaa siis Kiertokaaren asiakaspalvelu. Katso lisätietoa ja yhteystiedot Kiertokaaren verkkosivuilta.

Reittimuutoksia asumisesta syntyvän polttokelpoisen jätteen ajoreitteihin

L&T jatkaa Oulussa polttokelpoisen jätteen jätehuoltoa kuten ennenkin. Muutamaan polttokelpoisen jätteen ajoreittiin on tehty optimointia Oulussa. Tiedotamme asiakkaita suoraan, jos polttokelpoisen jätteen tyhjennyspäivä tai -viikko muuttuu uusien ajoreittien myötä. Reittimuutokset saattavat aiheuttaa ylimääräisiä tyhjennyksiä, joista ei aiheudu asiakkaille kustannuksia.

Lue tästä uutisesta lisää kuinka uudistunut jätelainsäädäntö vaikuttaa lajiteltaviin jätejakeisiin ja asumisesta syntyvien bio- ja pakkausjätteiden kuljetuksiin.