Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Poliittiset lakot 1.-2.2.2024 vaikuttavat L&T:n tuottamiin palveluihin

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Poliittiset lakot 1.-2.2.2024 vaikuttavat L&T:n tuottamiin palveluihin</span>

Useat työntekijäliitot ja ammattiliitot (mm.  AKT, PAM, Pro ja Erto) ovat ilmoittaneet poliittisista lakoista torstaille ja perjantaille 1.-2.2.2024 koko Suomen alueelle. Lakoilla on vaikutuksia palveluihimme ja asiakaspalveluumme.

Valitettavasti emme pysty täysin ennakoimaan lakon vaikutuksia asiakaskohteissamme. Lakkotoimenpiteiden ulkopuolelle on rajattu niin sanotut hätätyöt sekä tehtävät, joissa työnseisaus vaarantaisi yhteiskunnalle elintärkeitä toimintoja.

Huomioimme poikkeustilanteen työvuorojen suunnittelussa, priorisoimme kriittiset työtehtävät ja panostamme niiden hoitamiseen. Esimerkiksi jätehuollossa, kiinteistöhuollossa ja siivouksessa priorisoimme tarvittaessa yhteiskunnan kannalta kriittisiä kohteita, kuten sairaaloita sekä viemärihuollossa kaupunkien ja kuntien viemäriverkostoja sekä jätevesijärjestelmiä. Prosessipuhdistuksessa varmistamme energialaitosten, jätevesipuhdistamoiden ja teollisuuden kriittisten tuotantoprosessien toimivuuden. Jäteastiatyhjennyksissä priorisoimme jätejakeista bio-, seka- ja energiajakeiden tyhjennyksiä. Mahdolliset tekemättä jäävät tai viivästyvät työt kuromme kiinni mahdollisimman nopeasti.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Myös lakon jälkeen esimerkiksi astiatyhjennyksissä voi olla viivästystä tai tyhjennyspäivissä muutoksia.

Näin asioit lakon aikana

Puhelinasiakaspalvelumme on suljettu lakon aikana, poislukien kiinteistöhuollon kiireelliset yhteydenotot. Myös L&T konsernin vaihde on suljettu torstaina.

Suosithan sähköisiä yhteydenottotapoja: kaikki yritys- ja henkilöasiakkaiden sähköiset asiointilomakkeet löydät osoitteesta lt.fi/asioi.

Yritysasiakkaiden jätehuollon asiointikanavien Oma L&T:n ja Raksanapin kautta teet tilaukset kätevimmin. Oma L&T:n kalenterinäkymä ei välttämättä näytä ajantasaista tietoa toteutuneista ja suunnitelluista tyhjennyksistä.

Kiinteistöhuollon kiireettömät huoltopyynnöt voit tehdä osoitteessa lt.fi/huolto