Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n poliittiset lakot vaikuttavat L&T:n tuottamiin palveluihin

  • 0 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n poliittiset lakot vaikuttavat L&T:n tuottamiin palveluihin</span>

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ja sen jäsenliitot (mm. AKT ja PAM) ovat ilmoittaneet useista poliittisista lakoista torstaille 14.12.2023 koko Suomen alueelle. Lakoilla on palveluihimme vaikutuksia.

Valitettavasti emme pysty täysin ennakoimaan lakkojen vaikutuksia asiakaskohteissamme. Lakon ulkopuolelle on rajattu työtehtävät, joita tehdään hengen, terveyden ja ympäristön turvaamiseksi.

Priorisoimme kriittiset työtehtävät ja panostamme niiden hoitamiseen. Esimerkiksi jätehuollossa, kiinteistöhuollossa ja siivouksessa priorisoimme tarvittaessa yhteiskunnan kannalta kriittisiä kohteita, kuten sairaaloita sekä viemärihuollossa kaupunkien ja kuntien viemäriverkostoja sekä jätevesijärjestelmiä. Prosessipuhdistuksessa varmistamme energialaitosten, jätevesipuhdistamoiden ja teollisuuden kriittisten tuotantoprosessien toimivuuden.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä.