Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Olemme Tall Ships Races Helsinki 2024 kumppani

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Olemme Tall Ships Races Helsinki 2024 kumppani</span>

The Tall Ships Races on vuosittain järjestettävä kansainvälinen purjehdustapahtuma, joka tuo suuret purjelaivat ympäri maailmaa Itämeren rannoille neljän vuoden välein.

The Tall Ships Races järjestetään Helsingissä 4.7.- 7.7.2024 ja tänä vuonna tapahtuman teemana on Itämeri ja sen suojelu. Toimimme tapahtuman kiertotalouskumppanina, eli käytännössä vastaamme tapahtuman jätehuollosta ja Bajamaja® -palveluista.

Edellisen kerran Tall Ships Races -tapahtuma järjestettiin Helsingissä 11 vuotta sitten, jolloin se keräsi 100 alusta eri puolilta maailmaa ja noin 500 000 kävijää. Tapahtumaan odotetaan tänäkin vuonna satojatuhansia kävijöitä, mikä tarkoittaa sitä, että tapahtumaan tarvitaan runsaasti keräysastioita ja WC-kalustoa. Riittävän kaluston lisäksi henkilökuntamme huolehtii ympäristön siisteydestä, sillä vastaamme Tall Ships Racesin tapahtumasiivouksesta.

Vastuullisuus on olennainen osa veneilyä, ja yhdessä voimme edistää sitä huolehtimalla jätteiden asianmukaisesta kierrätyksestä. Muistetaan lajitella jätteet sekä veneillessä että kuivalla maalla!