Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Tietoa Kuusamon alueen henkilöasiakkaille: asumisen pakkaus- ja biojätteen astiatyhjennykset L&T:lle syyskuusta 2023 alkaen

  • 1 minuutin lukuaika

Kuusamon alueella asumisesta syntyvien pakkausjätteiden (muovi, kartonki, lasi, metalli) ja biojätteen astiatyhjennyksistä vastaa kilpailutuksen myötä syyskuusta 2023 alkaen L&T Ympäristöpalvelut Oy. Muutos koskee henkilöasiakkaiden, asunto-osakeyhtiöiden sekä pääsääntöisesti asumiskäytössä olevien kiinteistöosakeyhtiöiden jätehuoltoa. Huomaa että astiatyhjennyksissä voi olla siirtymäaikana poikkeuksellisesti viivettä.

Muutos liittyy uudistuneeseen jätelainsäädäntöön. Kaikilla kiinteistöillä tulee olla käytössä vähintään kaksi eri jäteastiaa (polttokelpoinen jäte ja biojäte). Lisäksi taajamien rivi- ja kerrostaloissa tulee olla myös jäteastiat pakkausjätteille (kartonki, muovi, metalli, lasi) ja keräyspaperille. Lue tiedote Kuusamon kaupungin verkkosivuilta.

Oletko jo aiemmin ollut L&T:n asiakas?

Olemassa olevat Kuusamon alueen jätehuoltosopimukset päivitetään syyskuun aikana automaattisesti. Taloutesi jätehuolto jatkuu kuten ennenkin eikä sinun tarvitse olla yhteydessä L&T:hen. Jos haluat L&T:ltä uutena palveluna biojäteastian ja sen tyhjennykset, tilaa palvelu tällä asiointilomakkeella. Suosithan sähköistä asiointia.

Oletko aiemmin ollut muun jätehuoltoyrityksen asiakas? Tilaa biojätteen jätehuolto L&T:ltä sähköisellä lomakkeella

Huomaa, että muiden jätehuoltoyritysten henkilöasiakkaiden tiedot eivät siirry L&T:lle automaattisesti. Jos olet aiemmin ollut muun jätehuoltoyrityksen asiakas, tilaa pihaasi L&T:n biojäteastia ja sen tyhjennykset tällä asiointilomakkeella. Suosithan sähköistä asiointia.

L&T:lle myös Kuusamon henkilöasiakkaiden asiakaspalvelu syyskuusta 2023 alkaen

Osana Kuusamon alueen henkilöasiakkaiden jätehuollon kuntaurakkaa L&T alkaa poikkeuksellisesti hoitaa myös Kuusamon alueen henkilöasiakkaiden asiakaspalvelua syyskuusta 2023 alkaen. Huomaa että asiakaspalvelussamme voi siirtymäaikana olla poikkeuksellista ruuhkaa.

Suosithan chat-asiakaspalveluamme osoitteessa lt.fi ja sähköistä asiointilomakettamme, joka on käytössäsi ympäri vuorokauden. Ethän tee samasta asiasta uutta tilausta. Käsittelemme kaikki tarjouspyynnöt ja yhteydenottopyynnöt ja pyrimme vastaamaan niihin niin pian kuin mahdollista.

Tarvitsetko polttokelpoisen jätteen jätehuoltoa tai kaivontyhjennystä?

Kilpailutuksen ulkopuolisista palveluista, esimerkiksi asumisesta syntyvän polttokelpoisen jätteen jätehuollosta ja kaivojen tyhjennyksistä voit pyytää tarjouksen asiakaspalvelumme kautta chat-viestillä lt.fi:ssä tai tällä asiointilomakkeella.