Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Turun alueella muutoksia keräyspaperin ja polttokelpoisen jätteen tyhjennyksiin toukokuussa

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Turun alueella muutoksia keräyspaperin ja polttokelpoisen jätteen tyhjennyksiin toukokuussa</span>

Teemme Turun alueella paperinkeräysreitteihin muutoksia, joiden myötä osalla asiakkaistamme jäteastioiden tyhjennysrytmi voi muuttua 13.5.2024 alkaen. Myös polttokelpoisen jätteen reitteihin tehdään muutoksia, joiden myötä tyhjennyspäivä muuttuu osalla asiakkaista 27.5.2024 alkaen.

Ajoreittien optimointi on yksi tapamme vähentää jätteiden kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä.

Muutoksia keräyspaperin tyhjennysreitteihin 13.5.2024 alkaen
Keräyspaperin tyhjennysreitit tulevat muuttumaan ja osalla asiakkaistamme tyhjennysrytmi tulee harventumaan. Muutoksen taustalla on Turun alueella tapahtunut jätehuollon kunnallistaminen ja erityisesti biojätteiden siirtyminen kunnallisen jätehuollon piiriin. Paperinkeräys on tuottajavastuun alaista palvelua eikä paperin noudosta tai kierrätyksestä tule asiakkaalle astiavuokran lisäksi muita kustannuksia. 

Seuraathan astioiden täyttymistä: jos astia toistuvasti täynnä ennen seuraavaa tyhjennystä, ota yhteyttä yritysasiakkaiden Oma L&T -asiointipalvelun tai chat-asiakaspalvelumme kautta. 

Muutoksia polttokelpoisen jätteen tyhjennyspäiviin 27.5.2024 alkaen
Ajoreittien optimoinnin myötä myös polttokelpoisen jätteen tyhjennyspäivät muuttuvat osalla asiakkaistamme. Muutos ei koske etukuormaussäiliöitä. Tyhjennysrytmeihin ei tule muutoksia, mutta muutos saattaa aiheuttaa ylimääräisiä tyhjennyksiä, jotta sovitusta noutovälistä ei tule liian pitkä. Ylimääräisistä tyhjennyksistä ei aiheudu kustannuksia.

Yritysasiakkaat voivat tarkistaa toteutuneet ja suunnitellut tyhjennysajankohdat Oma L&T -asiointipalvelun kalenterista.