Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Turun seudulla asumisen pakkausjätteet LSJH:lle 1.10. alkaen – huomioitavaa isännöitsijöille ja L&T:n yritysasiakkaille

  • 1 minuutin lukuaika

Viimeistenkin taloyhtiöiden pakkausjätteiden kuljetukset siirtyvät jätelain mukaisesti kuntien omistaman Lounais-Suomen Jätehuollon vastuulle loka-marraskuussa 2023.

Lue lisää kuinka jätelain uudistus vaikuttaa asumisesta syntyvien jätteiden jätehuoltoon.

Isännöitsijä: ilmoita tiedot astioista kunnalliselle jätehuoltoyhtiölle ja varmista pääsy jätepisteelle

Jäteastiatyhjennysten sujuvuuden vuoksi on tärkeää, että taloyhtiöt ilmoittavat LSJH:lle tiedot pihalla olevista jäteastioista. Jos taloyhtiön pakkausjäteastiat ovat lukkojen takana, huolehdithan siitä, että LSJH:n yleisavain sopii oveen tai lukkoon. Näin LSJH:n kilpailuttamilla jätteenkuljetusurakoitsijoilla, esimerkiksi L&T:llä, on pääsy lukittuihin jätetiloihin. Katso lisätietoja LSJH:n tietopaketista taloyhtiöille lsjh.fi:ssä

Jätehuollon yritysasiakas: Turun alueella muutoksia jäteastioiden tyhjennyspäivässä tai -viikossa 1.10. alkaen

Teemme Turun alueella jätteenkeräysreitteihin muutoksia, joiden myötä yrityksenne jäteastioiden tyhjennyspäivä tai -viikko voi muuttua 1.10.2023 alkaen. Huomaa, että sovitut tyhjennysrytmit pysyvät ennallaan.

Tyhjennysajankohtien muutokset koskevat seuraavien jätejakeiden tyhjennyksiä:

  • Biojäte
  • Paperi
  • Kartonki
  • Muovi
  • Lasi
  • Metalli

Tyhjennyksen uuden ajankohdan näet helposti Oma L&T:stä

Oma L&T -asiointipalvelun kalenterista näet helposti yrityksesi jäteastioiden uuden tyhjennyspäivän tai -viikon. Kalenterinäkymästä seuraat yhdellä silmäyksellä yrityksesi jätehuollon toteutuneita ja tulevia tapahtumia. Oma L&T:n käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Salasanan palveluun saat tarvittaessa palautettua tästä.