Siirry sisältöön

Asiakastiedote

Vapun ja helatorstain vaikutukset astiatyhjennyksiin ja aukioloaikoihin

  • 1 minuutin lukuaika
<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Vapun ja helatorstain vaikutukset astiatyhjennyksiin ja aukioloaikoihin</span>

Vapun ja helatorstain arkipyhät vaikuttavat jäteastioiden tyhjennysaikatauluihin sekä kiinteistöhuollon palvelupisteiden aukioloaikoihin. 

Viikoilla 18 ja 19 jäteastiat saatetaan poikkeuksellisesti tyhjentää eri viikonpäivänä kuin normaalisti. Yritysasiakkaat voivat katsoa tehdyt ja suunnitellut tyhjennykset Oma L&T -asiointipalvelun kalenterista. L&T:n kierrätysasemat ovat suljettuna arkipyhinä.

Jäteastioiden täyttymistä voi ennaltaehkäistä lajittelemalla jätteet huolellisesti. Ohjeita juhlapyhien jätteiden lajitteluun voit kysyä myös veikeältä Kierrätysbotiltamme!

Arkipyhät vaikuttavat myös kiinteistöhuollon toimintaan. Asiakaspalvelupisteet ovat kiinni arkipyhinä. Pyhinä hoidetaan vain kiireelliset huoltopyynnöt, esim. ovenavaukset, vesivuodot ja muut akuuttia huomiota vaativat tilanteet. Asiakaspalvelun päivystys palvelee numerossa 010 636 5000.

Huomioithan, että voit tehdä kiireettömät huoltopyynnöt sähköisen huoltopyyntölomakkeemme kautta sekä autopaikka- ja saunavuorovaraukset sähköisen asiointilomakkeen kautta.

Osoitteesta lt.fi/huolto löydät myös esimerkiksi ajankohtaisia tiedotteita ja tietoa taloyhtiön asukkaille suunnatuista kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluista.