Siirry sisältöön
Jätehuolto - Lassila & Tikanoja - Kierrätyslaitos 4

Tänä kesänä hoidamme myös Jädehuollon

Merikarvia granulaattia - 4x3 - Laitokset

Tutustu kierrätyslaitostemme arkeen ja osallistu Jädehuolto-jätskikoodien arvontaan!

L&T on tuttu jätehuollon ja kierrätyksen kumppani, ja tänäkin kesänä hoidamme myös jädehuoltoa!

Jädehuolto-kampanjan aikana esittelemme kierrätys- ja käsittelylaitoksiamme eri puolilta Suomea ja haastamme kaikki vastaamaan visaisiin kesäkysymyksiin. Vastanneiden kesken arvomme L&T:n Facebookin ja Instagramin postauksissa joka viikko nipun Jädehuolto-koodeja R-Kioskille.

Kampanjan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Merikarvia muovipaaleja - 4x3 - Laitokset

Laitoksemme palvelevat ympäri Suomea

Me tunnemme jätehuollon ja kierrätyksen ja palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea. Jätehuollon kuljetusten ohella toimimme jätteiden käsittelijänä ja kierrättäjänä.

Kierrätys- ja käsittelylaitoksemme auttavat pitämään materiaalit kierrossa ja edistävät kiertotaloutta. Kierrätyslaitosverkostomme kattaa koko Suomen, mikä mahdollistaa materiaalien tehokkaan kierrätyksen ja käsittelyn.

Jäteautonkuljettaja - 4x3 - Jätehuolto ja kierrätys

Laitostyöntekijän vinkit kesään: syö, juo, tauota ja keskity hetkeen

  • Pidä mukanasi juotavaa: Juo helteellä vähintään puolitoista litraa nesteitä, ja pelkän veden lisäksi myös mehuja tai kivennäisvettä, jotta pidät yllä kehon. suolatasapainoa. Muistuta myös kaveria nestetasapainon ylläpidosta!
  • Pidä taukoja ja nauti virkistäviä välipaloja: Jos mahdollista, hakeudu tauon ajaksi myös viileään tai ainakin varjoisaan paikkaan.
  • Muista latautua: Huolehdi jaksamisestasi ja valoisista aamuista ja kesäöistä huolimatta muista myös levätä riittävästi.
  • Pidä tuumaustauko: Aina ennen kesäisten askareiden aloitusta kiinnitä huomiota turvalliseen työskentelyyn. Tee vain turvallisia valintoja päivän aikana, älä oikaise kesälläkään.
  • Unohda kiireen tunne ja hosuminen: Hengitä sisään ja keskity juuri käsillä olevaan hetkeen! On parempi lopettaa hommat vaikka hieman suunniteltua myöhemmin kuin päätyä etuajassa ensiapuun.
Kauhakuormaajaan kiipeäminen - 1x1 - Laitokset

L&T:n osaajat turvallisesti töissä kelissä kuin kelissä

Jätehuolto on fyysistä työtä ja kuumat kesäkelit saattavat tehdä työolosuhteista tukalia. L&T:llä huolehditaan työntekijöiden jaksamisesta ja turvallisesta työskentelystä kelillä kuin kelillä. 

Kesäaikaan työntekijämme tunnistaa huomiovärisistä säähän sopivista työvaatteista, jotka suojaavat myös auringon UV-säteilyltä. Jalassa on turvakengät, ei koskaan esimerkiksi avonaisia sandaaleita. Aurinkolasityyppiset suojalasit suojaavat silmiä häikäisyltä, roskilta ja iskuilta.