Siirry sisältöön
Sivuvirtojen hyötykäyttö

Ympäristörakentaminen

Pilaantuneen maaperän kunnostaminen on vastuullinen ja kestävä valinta. Ohjaamme myös arvokkaat sivuvirrat hyötykäyttöön vastuullisesti ja pitkällä kokemuksella.

L&T auttaa varmistamaan onnistuneen lopputuloksen

excavator-icon

Kokonaisvaltainen palvelu

Saat kauttamme kaikki ympäristörakentamisen palvelut aina pilaantuneen maan kunnostuksesta sivuvirtojen vastaanottoon ja hyötykäyttöön sekä jätealueiden rakentamiseen. 

helmet-goggles-icon

Vankka kokemus

Näissä hommissa pitkästä kokemuksesta, materiaalituntemuksesta ja vankasta projektiosaamisesta on hyötyä. Varmista laadukas ja kustannustehokas lopputulos, joka palvelee juuri sinun tarpeitasi.

recycle-icon

Kiertotalous keskiössä

Asiakkaanamme voit olla varma, että kohteestasi syntyneet sivuvirrat ohjataan aina ensisijaisesti hyötykäyttöön. Samalla säästät luontoa ja raaka-aineita.

Tutustu ympäristörakentamisen palveluihimme

Pilaantuneen maan kunnostus

Pilaantuneen maan kunnostus

Autamme kunnostamaan maaperän ja palauttamaan alueen takaisin käyttöön.
 
Pilaantuneen maaperän kunnostaminen on vastuullinen ja kestävä valinta. L&T:llä on pitkä kokemus pilaantuneen maaperän sekä joutomaiden kunnostamista ja kunnostamme vaativatkin kohteet vastuullisesti.
Pilaantuneen maan vastaanotto

Pilaantuneen maan vastaanotto

Vastaanotamme ja käsittelemme pilaantuneet maa-ainekset turvallisesti ja ympäristöystävällisesti pitkällä kokemuksella kaikialla Suomessa. 

Mahdollisuuksien mukaan käytämme hyödyntämiskelpoisia maa-aineksia ja muita materiaaleja käynnissä olevissa rakentamiskohteissamme minimoiden näin kuljetusmatkoja ja säästäen neitseellisiä luonnonvaroja. 

Sivuvirtojen hyötykäyttö

Sivuvirtojen hyötykäyttö

Syntyykö toiminnastasi sivuvirtoja tai jätteitä, kuten polttoprosessien tuhkaa, kuonaa tai purkujätteitä? Ammattitaitoinen kumppani varmistaa, että sivuvirrat ja jätteet saavat turvallisen sekä asianmukaisen käsittelyn.

Hoidamme soveltuvat materiaalit hyötykäyttöön ja loppusijoitamme turvallisesti ne materiaalit, joita ei voida ohjata takaisin kiertoon. 

Jätealueiden rakentaminen

Jätealueiden rakentaminen

Kierrätysmateriaaleista rakennettu jätealue säästää rahaa ja luontoa. L&T rakentaa uusia, ylläpitää toiminnassa olevia ja sulkee käytöstä poistettuja jätealueita ja kaatopaikkoja turvallisesti sekä vastuullisesti, lainsäädännön ja ympäristölupien mukaisesti. 

Saat palvelun meiltä aina suunnitteluvaiheesta rakentamiseen, ylläpitoon ja käytön päättymisen jälkeisiin velvoitteisiin asti.