Siirry sisältöön
orwak-tom2
Orwak-tom-automaatioroskis

Orwak TOM -automaatioroskis

Tämä automaattiroskis vie tilaa normaalin roska-astian verran, mutta voi puristaa sisäänsä jopa 7 kertaa enemmän jätettä, ja sitä voidaan käyttää koskematta laitteeseen

  • Automaattisesti avautuvan kannen ansiosta järjestelmää voidaan käyttää koskematta siihen
  • Laite antaa ilmoituksen, kun se on täynnä ja roskapussi on vaihdettava
  • Vähäinen kunnossapito tarve

Tuotteen kuvaus

Tämä automaattiroskis vie tilaa normaalin roska-astian verran, mutta voi puristaa sisäänsä jopa 7 kertaa enemmän jätettä ennen kuin jätesäkki täytyy vaihtaa!

Laite on testatusti turvallinen, hiljainen ja hygieeninen – ideaali laite esim. pikaruokaravintoloihin, kahviloihin ja pullonpalautusautomaattien yhteyteen.

TOM parantaa asiakaspalvelua!

TOM työskentelee 24/7 ja erinomainen puristussuhde tarkoittaa vähemmän jätesäkkien vaihtoja. Jätehuollon sijaan henkilökunnalle jää siis enemmän aikaa tuottavampaan työhön kuten asiakaspalveluun.

TOM säästää tilaa ja rahaa!

TOM puristaa jopa 7 perinteisen jätepussin verran sisältöä yhteen jätepussiin. Varastoitavien ja kuljetettavien täysien jätesäkkien määrä vähenee siis huomattavasti ja voit hyödyntää varastotilaasi muihin tärkeämpiin toimiin. Jätemäärän tiivistyessä myös jätehuollon kuljetuskustannukset tulevat vähenemään. Kuljetustarpeen väheneminen tarkoittaa myös pienempää hiilijalanjälkeä.

TOM pitää ympäristön siistinä!

Ei enää ylitsepursuvia jäteastioita asiakastiloissa! TOM on helposti lähestyttävissä ja houkuttelee laittamaan roskat roskikseen. TOM:n kansi avautuu automaattisesti ihmisten lähestyessä mahdollistaen jätteiden tyhjennyksen roskikseen kosketusvapaasti ja hygieenisesti.

Soveltuvat jätelajit

Sekajäte, pakkausjäte, muovikassit

Tilaa tuotteita

Yritysasiakkaanamme voit tilata keräilyvälineitä usealla eri tavalla:

  • Ottamalla yhteyttä sähköisellä lomakkeella
  • Soittamalla meille

Hups, näyttää siltä, että etsimääsi tietoa ei löytynyt.

Puhelun hinta on oman liittymäsi matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksu, myös jonotusajalta.

Ulkomailta soitettaessa hinta on sama kuin puhelun hinta Suomeen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä