Siirry sisältöön
Kalliomaisema
Kappaletavara-auto sillalla

Vastuullisuus­ohjelma

Vastuullisuusohjelmamme perustuu missioomme kiertotalouden toiminnanjohtajuudesta. L&T:n vastuullisuusohjelmassa huomioidaan keskeiset vastuullisuusteemat ja se käsittää koko arvoketjun. Painopisteet ovat ympäristö, ihmiset ja hallinto, joille on asetettu sekä lyhyen että pitkän aikavälin mitattavia ja seurattavia tavoitteita. 

Teemme kiertotaloudesta totta

L&T:n vastuullisuustyötä ohjataan ja kehitetään konsernin vastuullisuusohjelman kautta. Ohjelma on yhtiön hallituksen hyväksymä ja siinä on huomioitu toimintaamme vaikuttavat megatrendit, sidosryhmiemme odotukset, strategiset painotukset, yritysvastuun olennaiset näkökohdat sekä YK:n kestävän kehityksen periaatteet.

expert-network-icon

Toimitusketjussa

Kohtelemme toimittajiamme ja alihankkijoitamme reilusti ja edellytämme myös heiltä vastuullista toimintaa. 

hands-icon

Omassa toiminnassa

Toimintaamme ohjaavat eettiset periaatteet, joiden noudattamiseen koko henkilöstömme on sitoutunut. 

hand-shake-icon

Asiakkaille

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat vastuullisuustavoitteensa ja tuemme matkalla kohti materiaalitehokkuutta. 

Tutustu vastuullisuusohjelman painopisteisiin

Kappaletavara-auto sillalla
Kappaletavara-auto sillalla

Ympäristö: kohti täyttä kiertokulkua

Tavoitteenamme on ilmastonmuutoksen ja luontokadon hillintä sekä kiertotalouden toiminnnanjohtajuus. Ympäristövastuun toteutuminen ja kestävän kehityksen edistäminen ovat liiketoimintamme lähtökohta.

Monimuotoinen työyhteisö
Monimuotoinen työyhteisö

Ihmiset: huomisella töissä

L&T:n sosiaalisen vastuun painopiste on omassa henkilöstössä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva työyhteisö. Haluamme, että kaikki pääsevät terveenä kotiin työpäivän jälkeen. Lisäksi edistämme ihmisoikeuksien toteutumista toimitusketjussa. 

Asiantuntija poseeraa
Asiantuntija poseeraa

Hyvä hallinto: reilu ja luotettava toiminta

Tavoitteenamme on reilu ja hyvä hallinto. Hyvä hallintotapa muodostaa kivijalan vastuullisuustyöllemme ja antaa ohjenuorat eettiselle toiminnalle. Haluamme varmistaa, ettei yhtiön toiminnassa tapahdu vahinkoja tai rikkomuksia.