Siirry sisältöön

Webinaari

Työkalut vaikuttavan luontotyön aloittamiseen

 • 15 kesäkuuta, 2023
 • 09-10.00

Luontotyö kannattaa aloittaa pala kerrallaan pohtimalla ensin oman toiminnan vaikutuksia ja toimitusketjun keskeisiä vaikuttimia.

brand_still_001 (1)

Tietoa webinaarista

Luontokato on ottanut viime vuosien aikana yhä merkittävämpää roolia ilmastonmuutoksen rinnalla. Sille on selkeä syy: luonnon monimuotoisuus hupenee nopeammin kuin koskaan. Luontokato aiheuttaa globaaleja ketjureaktioita, joiden vaikutukset näkyvät ympäristössämme jo alle 50 vuoden kuluttua. 

Luonnon monimuotoisuus vaatii tekoja kaikilta, mutta sen vaaliminen on monille yrityksille aiheena uusi ja selkeitä työkaluja sen mittaamiseen ja arviointiin on vielä maltillisesti. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla esteenä vaikuttavan luontotyön aloittamiselle.

Luontotyö kannattaa aloittaa pala kerrallaan pohtimalla ensin oman toiminnan vaikutuksia, toimitusketjun keskeisiä vaikuttimia sekä millaisilla kumppanuusratkaisuilla omasta luontotyöstä saisi mahdollisimman paljon irti. Miten luontotyössä pääsee alkuun? Entä miksi se tulisi ottaa osaksi yritysten vastuullisuusohjelmaa? Ota inspiraatiota omaan luontotyöhön maksuttomasta Työkalut vaikuttavan luontotyön aloittamiseen -webinaaristamme.  

Webinaarin puheenvuorot:

 1. Luonto ja yritykset: missä mennään?
  Riku Sinervo, asiantuntija, luonto ja talous
  Sitra
 2. Alkuun luontotyössä
  Senja Forsman-Katainen, Head of Sustainability
  Lassila & Tikanoja
 3. Viheralueet rakennetun ympäristön nieluna
  Satu Sokkinen, viherrakentamisen asiantuntija
  Lassila & Tikanoja

Info

Kenelle
Yrityksen luontotyöstä vastaavat
Työskentelet
Yrityksessä, jossa tavoitteena luonnon monimuotoisuuden varmistaminen
Puhujat
Riku Sinervo, Senja Forsman-Katainen, Satu Sokkinen
Kesto
48min

webinaaritallenne

Katso webinaari