Siirry sisältöön

Vinkki

Bajamajat ja saniteettitilat teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Bajamajat ja saniteettitilat teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin</span>

L&T pystyy toimittamaan Bajamajat kohteeseen kuin kohteeseen: etsit sitten saniteettitiloja teollisuuden tarpeisiin tai vaikka rakennustyömaan 10. kerrokseen, saat meiltä räätälöidyt WC-ratkaisut ja saniteettitilat avaimet käteen -pakettina.

L&T tarjoaa räätälöidyt ja siirrettävät WC-ratkaisut ja saniteettitilat aina sijainnin suunnittelusta huoltoon ja kuljetuksiin niin teollisuuden kuin rakentamisen tarpeisiin. Avaimet käteen -paketti pitää sisällään myös saniteettitilojen asennuksen ja niiden siivouksen. Näin ollen asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia saniteettitilojen toiminnasta ja siisteydestä, vaan kaikki toimitetaan sovitusti ja hoidetaan asennettuina käyttövalmiiksi.

Mikäli asiakkalta kuitenkin löytyy valmiudet ja halu asentaa WC-tilat itse, sekin sopii meille. Bajamajapalvelumme on joustava, ja kaikki räätälöidään alusta loppuun aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Viidennentoista kerroksen WC-tauko säästää aikaa – ja rahaa

WC-tauko viidennentoista kerroksen maisemissa tarjoaa parhaassa tapauksessa komeat maisemat mutta säästää samalla myös aikaa, kun työmiesten ei tarvitse laskeutua tarpeilleen alimpiin kerroksiin. Tästä hyvänä esimerkkinä Kalasataman rakennustyömaa, jossa Bajamajat (High Rise -malli) nostettiin työmiesten käyttöön korkeiden rakennusten ylimpiin kerroksiin. Rakennustyömaan hissiin mahtuvaa Bajamajaa on myös tarpeen tullen helppo liikutella pohjassa olevien pyörien ansiosta.

Saniteettitilat voidaan toimittaa myös haastaviin kohteisiin

WC-ratkaisut ja saniteettitilat toimitetaan ammattitaidolla myös haastaviin kohteisiin, kuten esimerkiksi saarella sijaitsevalle rakennustyömaalle tai teollisuuden erikoisiin ja ahtaisiin tiloihin. Haastavilla saniteettikohteilla tarkoitetaan myös tilanteita, joihin saniteettitilat rakennetaan alusta asti.

Tilaa putkisaneerauskohteeseen kätevä Bajamaja Sisäkkö

Bajamajoille on paikkansa kaikessa rakentamisessa: Uudisrakentamisen lisäksi esimerkiksi putkisaneerauskohteissa voidaan hyödyntää siirrettävää Bajamaja Sisäkköä , joka on tilapäiseen käyttöön tarkoitettu liikuteltava pienikokoinen käymälä. Sisäkön ansiosta remontin keskellä arkeaan elävien asukkaiden ei tarvitse käyttää taloyhtiön yleisiä WC-tiloja, mikä mahdollistaa turvallisen WC-käynnin korona-aikana. Bajamaja Sisäkkö on myös paras ratkaisu liikuntarajoitteisille.

Korona mullisti desinfioinnin tarpeen

Saniteettitilojen ja WC-ratkaisujen lisäksi L&T:n valikoimasta löytyy niin desinfiointiin tarkoitettuja telineitä, jotka voidaan sijoittaa WC-tilojen ulkopuolelle ja esimerkiksi sisäänkäyntien yhteyteen – sinne, missä niitä tarvitaan.

Desinfiointiaineiden lisäksi kaikki käyttämämme WC-kemikaalit ovat biohajoavia ja noudattavat annettuja ympäristömääräyksiä. L&T:n kohdalla tämä myös tarkoittaa, että Bajamaja on aina lupaus tietystä laadusta ja palvelutasosta. Aito ja alkuperäinen Bajamaja tavaramerkki on siis virallisesti vain L&T:n käytössä, vaikka termi onkin vakiintunut yleiskieleen kuvaamaan lähes kaikkia siirrettäviä WC-tiloja.

Innovaatioilla kohti turvallisempaa tulevaisuutta

Turvallisuus, hygienia ja käyttömukavuus ovat meille tärkeitä teemoja, minkä vuoksi kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti. Viimeisimpänä uudistuksena L&T on ottanut käyttöön hopeapinnoitetun antibakteerisen teipin, jonka pinnalla bakteerit eivät kykene elämään. Teippi toimii siis samoin kuin monille tuttu hopealaastari.

Teippiä käytetään kosketuspinnoilla, joista bakteerit pääsääntöisesti leviävät. Tällaisia pintoja ovat esimerkiksi WC-istuimen kansi, ovenkahvat ja paperitelineet. Antibakteerinen teippi on myös L&T:n panos turvalliseen ja hygieeniseen työympäristöön.

Vaikka teippi onkin hieman kalliimpi lisävaruste, materiaalilla on usean vuoden takuu. Sama pinnoite on käytössä myös julkisessa liikenteessä, kuten busseissa ja metroissa.

Tutustu monipuoliseen Bajamaja-valikoimaamme ja ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri teille parhaiten soveltuvat WC-ratkaisut ja saniteettitilat.

Lue lisää Bajamajoista ja pyydä tarjous

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.