Siirry sisältöön

Vinkki

Paalain vapauttaa tilaa takahuoneessa – katso video

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Paalain vapauttaa tilaa takahuoneessa – katso video</span>

Pyöriikö yrityksesi nurkissa muovi- ja pahvijätettä, joka häiritsee kulkemista ja työntekoa? Hiljainen ja sisätiloihin mahtuva jätepaalain vapauttaa tilaa ja parantaa työturvallisuutta.

Jätepaalain helpottaa jätteen lajittelua ja säilömistä. Paalain on erinomainen ratkaisu erityisesti kiinteistöille, kaupoille ja teollisuuden yrityksille, joiden päivittäisen toiminnan yhteydessä syntyy runsaasti muovi- tai pahvijätettä.

Laite pakkaa jätteen helposti käsiteltävään ja varastoitavaan muotoon sekä vähentää manuaalisen työn ja vaaratilanteiden määrää. Paalaimen avulla jätteiden käsittelyn logistiikka nopeutuu ja järjestys palautuu sotkuisimpiinkin jätetiloihin.

Näin käytät pystypaalainta

Paalaimen käyttö on helppoa ja yksinkertaista:

  1. Pujota nauhat paalikammioon
  2. Tee solmut paalaimen nauhoihin ja aseta muodostuneet solmut koukkuihin
  3. Vie paalinauhat uriin nauhakoukun avulla
  4. Sulje paalin poistoluukku
  5. Aseta muovi- tai pahvijäte täyttöaukkoon ja sulje luukku
  6. Kun paali on valmis, avaa luukku ja vedä nauhat paalin yli
  7. Leikkaa nauhat nauhaleikkurilla ja sulje luukku
  8. Avaa täyttö- sekä poistoluukut, poista nauhat koukusta ja sido ne
  9. Aseta kuormalava paalaimen eteen ja kippaa valmis paali ulos

 

Katso videolta tarkemmat ohjeet paalaimen käyttöön, ja näet samalla, miten jätemuovit kutistuvat muutamassa minuutissa siistiksi paaliksi!

 

 

Sopiva paalain valitaan aina juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Laajasta valikoimastamme löytyvät sopivat paalaimet niin pienten kuin suurtenkin organisaatioiden käyttöön. Lassila & Tikanoja auttaa sinua laitteen käyttöönotossa ja asiantuntijamme ovat aina vain yhteydenoton päässä .

Lue lisää aiheesta:

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.