Siirry sisältöön

Vinkki

Lähestyykö vuosihuolto? Lataa checklist

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Lähestyykö vuosihuolto? Lataa checklist</span>

Vuosihuolto on jokavuotinen rutistus, joka vaatii aina huolellista suunnittelua. Miten voit varmistaa, että aikataulu pitää, kustannukset eivät karkaa käsistä, turvallisuus on kunnossa ja työ tulee tehdyksi.

Seisokki, seisakki tai vuosihuolto. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kaikki ne tarkoittavat yhtä ja samaa: poikkeustilannetta tuotantolaitoksessa.

Kun suunnittelet ja toteutat seisokin huolellisesti, pääset parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja säästät kustannuksissa. Auttaaksemme sinua onnistuneen seisokin järjestämisessä, koostimme listan sen tärkeimmistä vaiheista.

Muistilistan avulla mikään kohta ei unohdu vuosihuollossa. Löydät muistilistan täältä. Printtaa vaikka toimiston seinälle!

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.