Siirry sisältöön

Vinkki

L&T laajensi säiliökonttien pesupalveluita

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >L&T laajensi säiliökonttien pesupalveluita</span>

Kuljetusyritykset saavat L&T:n katon alta nyt entistä laajemmat palvelut säiliökonttiensa pesuun ja huoltoon. Kotka–Hamina-akselilla voidaan pestä nyt lähes 5 000 tankkia vuodessa.

L&T:n palvelut paranivat Kaakonkulmalla, kun se osti säiliökonttien pesupalveluita tarjoavan haminalaisen Tank Service Finlandin. L&T on tähän saakka tarjonnut tankkien pesua myös Kotkassa, joten palvelujen kattavuus logistisesti vilkkaalla alueella laajenee.

”Kotkassa on pesty tähän asti noin 1 500 tankkia vuodessa, Haminan pisteen myötä kapasiteetti kasvaa noin 3 000 pesulla per vuosi. Kontteja tulee koko ajan enemmän pesuun, ja kaupan myötä saimme hyvän jalansijan tällä seudulla”, kertoo L&T:n työnjohtaja Jari Peltola .

Kotkan ja Haminan pisteet tarjoavat kuljetusyrityksille laajat huolto- ja puhdistuspalvelut: säiliökonttien ja säiliöautojen pesujen lisäksi tarjolla on säiliöiden lämmitystä niin sähköllä, höyryllä kuin vedellä sekä tyhjien konttien varastointipalveluita. Haminan myötä tarjonta täydentyy erityisesti konttien tarkastuksilla ja korjauksilla sekä muun muassa erilaisten venttiilien vaihto- ja asennuspalveluilla.

L&T:n valtteina ovatkin monipuolinen palveluvalikoima sekä ympäristöystävällinen toiminta.

”Me tarjoamme kustannustehokkaan palvelun. Toimipisteissämme on myös jätevesien käsittelyyn omat prosessit, joten vesiä ei tarvitse kuskata muualle käsittelyyn”, Peltola sanoo.

Yhteinen työkulttuuri takaa parhaan lopputuloksen

Kauppa toi L&T:lle lisää asiakkuuksia. Niitä ovat kuljetusyritykset laajalla skaalalla.

”Meillä pestään kontteja, joissa liikkuu kaikkia mahdollisia kemikaaleja ja teollisuuden raaka-aineita: paperiteollisuuden kemikaaleja, elintarvikkeita, jauheita, jäteöljyjä – kaikkea laidasta laitaan, mitä tuolla tien päällä kuskataan.”

Yrityskauppa tehtiin kesäkuussa, ja prosessit ovat hioutuneet syksyn aikana kuntoon. Tank Servicen työntekijät siirtyivät L&T:n palvelukseen, ja niin yhtenäiset työmenetelmät kuin työturvallisuuskulttuuri on istutettu koko porukkaan.

”Olemme investoineet Haminassa toimitilaan, kalustoon ja etenkin työturvallisuuteen. Porukka on hitsautunut hyvin yhteen, ja toiminta on vakiintunut kokonaisuudessaan L&T:n tapojen mukaiseksi”, Jari Peltola sanoo.

Tankkeja pestään molemmissa kaupungeissa kahdessa vuorossa. Tärkeintä onnistumisessa on kova osaaminen ja kokemus.

”Ilman rautaista henkilökuntaa tämä ei toimi. Näissä hommissa tarvitaan kovia ammattilaisia.”

Tavoitteena 0 tapaturmaa I Lue lisää!

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.