Siirry sisältöön

Vinkki

Jätepuristin on kustannustietoisen yrityksen paras kaveri

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Jätepuristin on kustannustietoisen yrityksen paras kaveri</span>

Faktat ensin: jätepuristin säästää jopa 50 % jätteiden kuljetuksen kuluista ja ympäristöhaitoista. Keräilykertoja voidaan vähentää huimasti, eikä yrityksen jäte jää repsottamaan rullakoihin tai odottelemaan käsittelyä varastotiloihin.

Puristin valitaan aina juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Valintaan vaikuttavat mm. jätejae, sen määrä ja yksilölliset tarpeenne.

Jätepuristimen käyttö sujuu kaikilta helposti, ja sen luona ulkona piipahtaminen on monelle tervetullut aherruksen katkaiseva hetki työpäivän kiireiden lomassa. Kun jätteet katoavat rutisten puristimen kitaan, voi katsoja kokea laitteen äärellä hetken jopa voimaannuttavaa riemua: hyvää matkaa kierrätykseen, jäte!

Näin käytät jätepuristinta:

  1. Kumoa jätteet puristimeen.
  2. Käännä päävirtakytkin ON-asentoon.
  3. Paina Käynnistä-kytkintä.

Jos puristin ei käynnisty, varmista, että virtajohto on kiinnitettynä ja HÄTÄ-SEIS-kytkimet vapautettuina.

Katso vielä tämä video, niin osaat jo ensi tapaamisella käyttää jätepuristinta osaajan elkein!

 

 

Tuntuuko, että teilläkin saattaisi olla kierrätystä odottavalle jätteelle parempia paikkoja kuin rullakot tai tynnyrit? Tutustu puristinvalikoimaamme täällä!
Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.