Siirry sisältöön

Vinkki

Hygieeninen Tomppa-jäteastia puristaa roskat ihan itse

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Hygieeninen Tomppa-jäteastia puristaa roskat ihan itse</span>
Esimerkiksi kauppakeskuksissa ja julkisen liikenteen asemilla kulkee päivittäin tuhansia ihmisiä, jotka tiputtavat käsistään tuhansia roskia jäteastioihin. L&T:n jälleenmyymän TOM-jäteastiankansi avautuu automaattisesti ja roskat voi laittaa roskikseen hygieenisesti ilman kosketusta. Jäteastiaan mahtuu myösjopa 7 kertaa enemmän jätettä kuin perinteiseen astiaan, koska Tomppa osaa itse puristaa roskat tiiviiksi. Näin voidaan säästää siivoojien arvokasta työaikaa, mikä merkitsee myös kustannussäästöjä.

"Etenkin näin korona-aikaan on tärkeää, että roskat saa laitettua jäteastiaan ilman kosketusta, eikä a utomaattista Tom-astiaa tarvitse tyhjentääkään yhtä usein. Saamamme palaute on ollut varsin positiivista, ja Tomppa-astioita onkin yhä useampien ulottuvilla", kertoo liiketoimintapäällikkö Jani Nuppola .

Nuppolan mukaan eräässä kohteessa säästyi puoli tuntia siivoojien työaikaa joka päivä, kun jäteastioita ei enää tarvinnut tyhjentää yhtä usein kuin ennen.

"Puoli tuntia päivässä saattaa vielä kuulostaa lyhyeltä ajalta, mutta esimerkiksi viikkotasolla aikaa säästyy jo yli kolme tuntia", Nuppola laskee.

 

Tomppa on myös siisti, tyylikäs ja turvallinen

TOM-jäteastian etuihin kuuluu ehdottomasti myös siisteys sekä turvallisuus. Koska jäteastian sisällä on vahva muovisäkki, nesteet eivät lähde valumaan roskiksen läpi lattioille.

"Meille kaikille on varmasti tuttu näky, kun roskiksen sisältä on vaikkapa kahvia valunut noroksi lattialle. TOM-jäteastian kanssa tämä inhottava ongelma saadaan taklattua. Lisäksi automaattisen jäteastian sisällä on liikkeentunnistin, joka avaa luukun automaattisesti, kun käsi heilahtaa luukun eteen. Näin ollen kädet eivät sotkeennu, kun roskan pudottaa jäteastian uumeniin. Jäteastia ei myöskään purista roskia, jos luukku on auki, joten se on myös turvallinen käyttää", Nuppola kertoo lisää laitteen ominaisuuksista.

Laitteen saa myös vuokralle ja brändättyä oman näköiseksi

TOM-jäteastian hinnoittelu on mietitty asiakasystävälliseksi niin, että laitetta ei tarvitse ostaa omaksi, vaan sen voi myös vuokrata kuukausihintaan. Laitteesta on olemassa kaksi erilaista mallia. Kalliimmassa mallissa on mukana etävalvontajärjestelmä, joka ilmoittaa esimerkiksi tekstiviestillä siivous- ja huoltojoukoille, kun roskis on täynnä.

TOM-jäteastian voi myös brändätä oman yrityksen näköiseksi. Astian ympärille on hyvin helppo suunnitella yrityksen ilmettä noudattavat teipit.

kamppi2_002

TOM-jäteastia pähkinänkuoressa

  • L&T jälleenmyy astiaa yhteistyössä valmistaja Orwakin kanssa
  • Jäteasian kansi avautuu automaattisesti ilman kosketusta
  • Jäteastia puristaa roskat itse, joten siihen mahtuu jätteitä jopa 7 kertaa tavallista jäteastiaa enemmän
  • Laite on siisti ja turvallinen käyttää
  • Laitteen saa helposti brändättyä oman yrityksen näköiseksi
  • Laitetta ei tarvitse ostaa, vaan sen voi vuokrata kuukausihinnalla

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous

 

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.