Siirry sisältöön

Vinkki

Osaamista voi aina kehittää – verkkokoulutuksella se onnistuu etänä

<span id="hs_cos_wrapper_name" class="hs_cos_wrapper hs_cos_wrapper_meta_field hs_cos_wrapper_type_text" style="" data-hs-cos-general-type="meta_field" data-hs-cos-type="text" >Osaamista voi aina kehittää – verkkokoulutuksella se onnistuu etänä</span>

Verkossa kouluttautuminen yleistyy kovaa vauhtia työelämässä. Verkkokoulutus onkin usein tehokas tapa kouluttautua perinteisiin koulutuksiin verrattuna.

L&T:n palveluvalikoimaan sisältyy Jätehuollon verkkokoulutus, jonka avulla henkilöstölle pystytään kouluttamaan lajittelun käytännöt ja kiertotalouden perusteet.

Joustava tapa oppia


Verkossa jokainen voi suorittaa koulutuksen itselleen sopivassa tahdissa, ja keskittyä itselle haastaviin asioihin tarkemmin. Koulutuksen voi keskeyttää ja jatkaa myöhemmin siitä, mihin jäi. Ajankohdan voi valita omien mieltymysten ja vireystilan mukaan.

Kaikki meistä oppivat hiukan eri tavalla ja verkkokoulutus taipuu hyvin erilaisten oppijoiden tarpeisiin.
Verkkokoulutukseen voidaan liittää monenlaisia materiaaleja, kuten tekstiä, videoita sekä erilaisia interaktiivisia testejä, jotka oppijat suorittavat yksilöllisesti.

Yksilöllinen palaute jokaiselle

Tärkeä osa oppimista on oman osaamisen arviointi. Verkkokoulutuksiin on helppo toteuttaa sekä alku- että lopputestejä, joista koulutettava saa välittömän palautteen. Näin oppija voi selvittää, millä tasolla oma osaaminen on, ja missä asioissa tarvitsee vielä harjoitusta. Tällaista palautetta on haastavampi järjestää läsnäolokoulutuksissa, ainakaan jokaiselle yksilöllisesti.

Koulutus missä ja milloin vainVerkkokoulutus ei ole sidottuna aikaan tai paikkaan, joten sen voi suorittaa hiljaisen yövuoron aikana tai etätöissä. Koko yrityksen toimintaa ei tarvitse seisauttaa kouluttautumisen vuoksi, vaan kaikki työntekijät voivat suorittaa sen itselleen parhaiten sopivana ajankohtana. Koulutuksen järjestäminen onnistuu yhtä helposti missä päin maata – tai maailmaa – tahansa, ja vaikka kaikissa toimipisteissä yhtä aikaa. Henkilöstön osaamista on helppo ylläpitää, kun koulutusmateriaali on aina saatavilla, myös uusille työntekijöille.

Paras asiantuntemus edullisesti

Verkkokoulutusmateriaaleihin saadaan kerättyä aina ajantasainen tieto alan parhailta asiantuntijoilta, vaikka heidän saamisensa kouluttajiksi paikan päälle olisi vaikeaa tai jopa mahdotonta. Silti verkkokoulutus on kustannuksiltaan edullinen vaihtoehto läsnäolokoulutukselle, sillä hinta per käyttäjä on vain murto-osa perinteisen koulutuksen kustannuksista.

Kannustammekin kaikkia yrityksiä kokeilemaan verkkokoulutusta – vaikka jo tänään!


L&T:n jätehuollon verkkokoulutuksella otat haltuun lajittelun ja kiertotalouden perusteet. Yksittäiset koulutukset ovat lyhyitä, noin 15 minuuttia kestäviä tiiviitä opiskelupaketteja, joihin on helppo myös palata kertaamaan tietoja. Tällä hetkellä löydät palvelustamme seuraavat koulutuskokonaisuudet:
• Tavanomaisten jätteiden lajittelu
• Jätelain vaatimukset yrityksille
• Vaarallisten jätteiden käsittely
• Muovikoulutus
• Kiertotalouden perusteet
•Pikaopas puristimiin ja paalaimiinTutustu L&T:n jätehuollon verkkokoulutukseen

Uutiskirje_moduuli_kuva_4x5

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana saat aina ensimmäisten joukossa ajankohtaisen tiedon ja mielenkiintoiset kirjoitukset suoraan sähköpostiisi sinua kiinnostavista aihealueista.